Novak Đoković
RAS Foto: Marko Metlas
Novak Đoković

RAS Foto: Marko Metlas

Novak Đoković, Foto: RAS Foto: Marko Metlas

* Novak Đoković je pobedio Španca Buena u 1. kolu US OPena

* U drugom kolu igra protiv Argentinca Londera

* Neće trenirati u predviđeno vreme zbog utakmice Crvena zvezda - Jang Bojs

Najbolji teniser sveta Novak Đoković posle pobede u prvom kolu US Opena najavio je promenu plana za danas. Đoković je slavio protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene sa 3:0, a naredni rival je Argentinac Huan Ignjasio Lonredo.

Njujork i svet gledali opakog Novaka! Španac pregažen, Đoković kaže "Dajte mi sledećeg"! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: V.Ž. DATUM I VREME: 26.08.2019. 22:13 - 26.08.2019. 22:49 Planetarni reket broj 1 pobedio Roberta Karbaljesa Baene, 76. tenisera sveta 6:4, 6:1, 6:4 Novak Đoković na US Openu, Foto: EPA, Brian Hirschfeld Novak Djokovic beats Roberto carballes baena 6-4 6-1 6-4 in the 1st round of the us open #djokovic #victory #round1 #USOpen2019 ( Getty ) pic.twitter.com/QT3eDyh7yd - Phil (@tennis_phil) August 26, 2019 6:4 KRAAAAAAAAAJ, Siguran je Novak i rutinski, na kraju, pobeđuje 76.

Srpski teniser neće trenirati u predviđeno vreme, a planove mu je pokvarila Crvena zvezda.

Huan Ignjacio Londero

EPA EFE, Yoan Valat

Huan Ignjacio Londero, Foto: EPA EFE, Yoan Valat

"Prvobitno smo rezervisali teren u tri popodne i onda sam shvatio da je to u stvari devet uveče po našem vremenu i da tada kreće utakmica, pa ćemo pomeriti trening. Kasnije verovatno... Ili možda ranije još bolje, ne znam kako će se završiti fudbal i hoću li biti u stanju da treniram. Možda je bolje pre, pa onda da se gleda na miru, koliko god je to moguće", rekao je Đoković, a prenosi Sport klub.

Đoković je ponovio da konstantno prati igre crveno-belih u Evropi.

PROČITAJTE JOŠ:

"Gledao sam i prvi meč sa Jang Bojsom i oba sa Kopenhagenom. Pratim, to nije tajna da navijam za Zvezdu ceo život. Za svaku je pohvalu ovo što ekipa radi u poslednje tri godine. Ono što je Borjan radio protiv Kopenhagena, to u životu nisam video, a pratim fudbal kao i svi sportisti. Siguran sam da je Bog s njima i da će se borbeni duh isplatiti, želim im sve najbolje".

BONUS VIDEO

Alo! U Bernu - Provokacija švajcarskog novinara i šmekerski odgovor trenera Zvezde!