ZNA ŠTA ŽELI Janković: Ne branim ništa, pucam ka vrhu!

Srpska teniserka Jelena Janković, iako se nije proslavila ove sezone koju bi želela što pre da zaboravi, nije indisponirana, naprotiv...

Jelena Janković
Jelena Janković, Foto: Profimedia

Jelena trenutno zauzima 55. poziciju, a u 2017. najavljuje proboj ka "top tenu". Olakšavajuća okolnost je to što nije osvajala turnire, tako da će na svakom moći da pristupi potpuno rasterećeno.

- Neću morati da branim bodove u 2017. godine, tako da će mi povratak u vrh biti znatno lakši. To je lako reći, ali znam koliko su prethodna iskustva bila teška, neophodno je raditi naporno i ostati zdrav da bi se postigli ciljevi koji su postavljeni - rekla je Jelena Janković za "Gulf Njuz".

Jelena je povratak na stare staze najavila pobedama nad teniserkama iz samog vrha.

- Možda je veliki deo sezone bio neuspešan za mene, ali mi je takođe dalo vremena za razmišljanje. Ovo je ženski tenis i stvari mogu da budu prilično nepredvidive. Pogledajte kako su se dešavale stvari u ovoj godini, imamo novi broj jedan i novog šampiona u Singapuru. To je lepota našeg sporta - rekla je Jelena Janković.

 • Korisnik: verica
  08/11/2016 - 22:05
  lele kakva ruzna ova strasno
  • drAgi @verica
   09/11/2016 - 04:47
   ruzna? pa ovo neka ide na "slavu" autora (Alo.rs), koji je sigurno ima velik izbor fotografija nje, na kojima ona izgleda bolje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi