Janko Tipsarević
Printscreen
Janko Tipsarević, Foto: Printscreen

Čuveni srpski teniser Janko Tipsarević je završio sportsku karijeru. Oprostio se u dresu sa nacionalnim grbom u kojem je proživeo neke od najlepših trenutaka u životu. Nije uspeo da sa ekipom ponovi uspeh iz 2010. kada su osvojili Salataru, pa ostaje žal što jedna velika karijera nije završena sa peharom.

PROČITAJTE JOŠ:

Neverovatno emotivan trenutak u Kaha mahiki dogodio se kada je pušten video kojim su se drugovi iz reprezentacije oprostili od Janka. Snimak je obišao svet, baš kao i Jankove suze.

I kada se sve završilo, Tipsarević se zahvalio svima, posebno svojoj supruzi Biljani koja je pomogla da se taj snimanje tog videa realizuje.

"Hvala svima koji su učestvovali u snimanju ovog emotivnog videa, posebno mojoj ljupkoj supruzi Biljani koja mi je to uradila iza leđa", napisao je Janko na društvenim mrežama.

Selektor Srbije izazvao tektonske poremećaje na televiziji, njegova izjava je šokirala sve!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 24.11.2019. 08:16 Veljko Paunović je prvi kandidat za naslednika. Ljubiša Tumbaković, Foto: FSS Ljubiša Tumbaković, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, spreman je da ode s tog mesta ukoliko FSS pronađe bolje rešenje. Iskusni stručnjak kaže da mu je važniji interes Srbije od bilo kakvog ličnog uspeha.

Podsetimo, Dejvis kup reprezentacija Srbije je završila učešće u četvrtfinalu u Madridu porazom od Rusije.

BONUS VIDEO:

Mlađan Šilobad ekskluzivno za ALO! posle pobede Partizana i prolaska u top 16!