Novak Đoković
AP Photo/Andy Wong
Novak Đoković

AP Photo/Andy Wong

Novak Đoković, Foto: AP Photo/Andy Wong

Đoković je nakon osvajanja Tokija odlično počeo odbranu ovog Mastersa. U drugom kolu savladao je Kanađanina Denisa Šapovalova sa 6:3, 6:3.

PROČITAJTE JOŠ:

"Bio sam "naoštren" od početka, igrao sam koncentrisano i sa odgovarajućim intenzitetom. Uslovi za igru su brzi što odgovara Denisovom stilu– snažni servisi, dobar forhend. Bio sam konstantno agresivan na riternu, ali je on pogađao sjajne udarce, posebno iz servisa.".

Zatim je dodao šta smatra da je presudilo duel:

"Mislim da je ključni bio brejk na 3:2 u prvom setu. To mi je omogućilo da se "razmašem" i više rizikujem na njegov drugi servis. Drugi set je bio sjajan. On je krenuo mnogo bolje sa brejk loptama, imao sam sreće što sam uspeo da ih spasim. Generalno, dobar nastup, zadovoljan sam", rekao je Đoković.

Đokovića u četvrtak očekuju dva nastupa, sa Filipom Krajinovićem igra u dublu protiv Džejmija Marija i Nila Skupskog, a u pojedinačnoj konkurenciji protiv Džona Iznera.

Furiozna igra Đokovića za rutinsku pobedu nad Šapovalovim! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.I. DATUM I VREME: 09.10.2019. 13:54 - 09.10.2019. 14:03 Novak Đoković u drugom kolu turnira u Šangaju savladao je Denisa Šapovalova sa 6:3, 6:3. Novak Đoković, Foto: EPA/Kiyoshi Ota Srbin je sigurnom igrom prošao u 3. kolo turnira na kojem brani titulu. Novak je igra gotovo savršeno, izuzev nešto sporijeg početka 2.

"Uzbuđen sam zbog oba meča. Džon ima jedan od najboljih servisa u istoriji tenisa. Može da pobedi svakoga ako dobro servira i oseća se dobro na osnovnoj liniji i sa volejima. Mislim da će ključno biti koliko servisa mogu da vratim u igru. Što više, to ću imati bolju šansu".

BONUS VIDEO:

Fudbaleri Zvezde pozdravljaju navijače na Jarinju