Nik Kirijos
(Steven Paston/PA via AP)
Nik Kirijos

(Steven Paston/PA via AP)

Nik Kirijos, Foto: (Steven Paston/PA via AP)

Nik Kirjos je opet priredio spektakl na terenu u njegovom stilu, u porazu od Feliksa Augera Aliasime 7:6, 6:7, 5:7, pokazao je svu svoju nezrelost i još jednom potvrdio svoj gubitnički mentalitet na turniru "Queens club".

Naime, u prvom setu je Feliks postigao poen u taj-brejku pri rezultatu 3:3, koji je ustvari otišao u aut, Kirjos opravdano veoma ljut počeo je svoj nezreli nastup u kom je skakao na osnovnoj liniji, udarao loptice koje je dobijao od skupljača i prosto nije hteo da nastavi igru jedno dobrih 3-4 minuta dok ne iskali svoj bes udaranjem loptica!

To nije sve od njegovog nastupa u ovom meču na kom je ispao. 

PROČITAJTE JOŠ:

Kad je osetio da će da izgubi pri rezultatu 5:5 u trećem setu, pri vođstvu Feliksa od 30:0, Kirjos je sasvim ležerno odigrao naredni poen koji nije ni pokušao da odbrani. Feliks je servirao a ovaj nije hteo ni da pipne lopticu a mogao je pošto nije uopšte bio jak servis.

I napokon kad je bolji igrač pobedio na ovom meču, u naletu besa nakon što je kontroverzni Australijanac je bacio svoj reket u vazduh, a pošto su tribine male, reket je otišao van stadiona. Srećom, u tom trenutku nije bilo nikog na tom mestu gde je pao reket Kirjosa, iako je jedna devojka tuda prolazila, jer da jeste naneo bi joj teške povrede.