Rodžer Federer i Novak Đoković i Damijen Štajner
twitter/RadioSportChile
Rodžer Federer i Novak Đoković i Damijen Štajner

twitter/RadioSportChile

Rodžer Federer i Novak Đoković i Damijen Štajner, Foto: twitter/RadioSportChile

* Novak Đoković osvajanjem ovogodišnjeg Vimbldona stigao je do svog 16. Gren slema

* Ove godine osvojio je peti put Vimbldon u karijeri

* Naredni turnir na kome će igrati biće Masters u Sinsinatiju

Novak Đoković uspeo je da rasplače legendarnog Valentina Rosija koji je priznao da je teško preživeo finale Vimbldona u kojem je srpski as pobedio Rodžera Federera. Rosi je otkrio da je veliki prijatelj Rodžera Federera i da je teško podneo kada je Đoković protiv Švajcarca spasao dve meč lopte i na kraju slavio.

"Veliki sam Rodžerov fan i plakao sam zajedno sa svojim prijateljima kada se igralo finale Vimbldona. Mislili smo da je sve gotovo kada je imao dve meč lopte i velika je šteta što je izgubio od Đokovića", rekao je Rosi.

On je naveo da je Švajcarac poklekao pred najboljim na svetu, baš kao i pre nekoliko godina na US Openu, kada takođe nije uspeo da iskoristi dve meč lopte.

"Đoković je veoma jak", naveo je Rosi. "On je poput zida, nikada ne greši", iskreno je dodao legendarni motociklista koji je takođe istakao da ljubitelji tenisa i sporta uopšte prisustvuju posebnoj eri.

PROČITAJTE JOŠ:

"Ovo je poseban trenutak u tenisu, da imamo u isto vreme tri vrhunska igrača poput Đokovića, Federera i Rafaela Nadala. Nikada ranije se nije ništa slično desilo, možda se nikada više i neće ponoviti. Slično je i u fudbalu, kao Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, samo nema trećeg", rekao je Rosi.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!

 

Komentari (1)

turbo 335

04.08.2019 14:16

pa sta drugo ocekivati od zabara,Vatikanskog dupelizca.....