Novak Đoković
FOTO EPA
Novak pehar terasa

FOTO EPA

Novak pehar terasa, Foto: FOTO EPA

Najbolji srpski teniser Novak Đoković razmišljao je u martu posle eliminacije na startu Masters turnira u Majamiju da prekine karijeru zbog frustrirajuće loših rezulata koji su se javili kao posledica šestomesečnog odsustva zbog bolova i operacije lakta.

Ovo šokantno otkriće od pre samo nekoliko meseci otkrio je bivši italijanski teniser Filipo Volandri i rekao da je osvajač ovogodišnjeg Vimbldona bio psihički ubijen u pojam.

"Bilo je to stvarno ostvarenje sna, posebno kada pomislimo da je posle Majamija okupio svoj tim i rekao: "Gledajte, hajde da razgovaramo sa sponzorima jer ne znam da li želim da nastavim da igram ili ne". Stvarno je razmišljao da ostavi tenis", izjavio je Volandri.

Nekadašnji italijanski teniser je otkrio da je Novaku bilo potrebno da dobije nekoliko mečeva na vrhunskom nivo čime bi vratio samopouzdanje i zaboravio na sve probleme u prethodnom periodu. To je srećom, brzo učinio i ponovo postao kralj Vimblodna.

"Razgovarao sa Fabio Fonjinijem pre nekoliko dana, ali smo znali da će, ako dobije dva teška meča na vrhunskom nivou, povratiti samopouzdanje. Nismo očekivali da opet osvoji Vimbldon, ali posle duela sa Kajlom Edmundom u trećem kolu, videli smo Đokovića koji je mnogo napredovao. Meč sa Nadalom je jedan od najlepših susreta najmanje u poslednje dve godine", rekoa je Italijan.

Podsetimo, Đoković je u nedelju savladao Kevina Andersona u finalu Vimbldona i vratio se u prvih 10 igrača na ATP listi.

Komentari (2)

Цицка

19.07.2018 09:12

Меч са Надалом је био раван филму и то филму са узбудљивом темом где није било толико важно какав ће бити крај јер је све било фантастично од прве до последње секунде . Постоје мечеви где се мрљави на терену и који су досадни али овај , свака част и једном и другом .

Gospođa Draga

19.07.2018 10:43

ja bih pitala ,gdje on plaća porez?