Pijanistkinja Lola Astanova i Novak Đoković
Instagram/Screenshot
Novak Đoković za klavirom

Youtube, screenshot

Novak Đoković za klavirom, Foto: Youtube, screenshot

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković bio je gost prelepe pijanistkinje Lole Astanove, a na društvenim mrežama se pojavio video snimak na kom Srbin "svira" čuvenu pesmu "We are the champions" legendarne grupe "Kvin"!

Nole je još jednom opravdao svoj nadimak "Džoker", pošto se našalio na veoma interesantan način. Iako izgleda kao da svira, on zapravo samo pomera prste. Đoković je pokazao da je apsolutni majstor imitiacije, po kojoj je bio poznat i ranije u svojoj karijeri!

Dve rakete preletele su iznad Novaka i pogodile bolnicu! "Glasni zvukovi me ispune strahom"! (FOTO)

Njegov put od razorenog Beograda do vrha ATP liste je, najblaže rečeno, neverovatan, navodi CNN Novak Đoković, Foto: Youtube/Tennis Channel * Tokom bombardovanja NATO Novak je imao 11 godina * Budile su ga eksplozije * CNN o tom periodu u Đokovićevom životu Novak Ðoković je imao 11 godina i spavao je u krevetu kada ga je probudila eksplozija, praćena sirenom za uzbunu i komadići polomljenog stakla.

Na snimku se može primetiti kako Novak pokazuje prstom ka Loli "da preuzme" inicijativu iako svira sve vreme, što je izazvalo osmehe u prostoriji!

Srpski teniser je još jednom pokazao kakav je "šoumen"!

Ova umetnica čisto da se zna, gostovaće u novembru u Beogradu. Eto prilike, da se Novak revanšira "profesorki", naravno ukoliko bude bio u svom rodnom gradu.

Tek da se zna, ovo nije bio njihov prvi susret. Prate se na Instagramu, a videli su se u martu ove godine. Lola je bila oduševljena, a podržala je i njegovu fondaciju.

Pijanistkinja Lola Astanova i Novak Đoković

Instagram/Screenshot

Pijanistkinja Lola Astanova i Novak Đoković, Foto: Instagram/Screenshot

 

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića

 

 

Komentari (2)

dado

24.08.2019 13:02

Stari ajde ti sa njom u spavacu.. A moze i na klaviru... Mani se sviranja... Ona ko avion

to

24.08.2019 20:40

ubice te zena..ova ti vise pristaje