LEDI SE KRV U ŽILAMA Hrabri Novak se drznuo da uđe u prehladnu vodu i rizikovao zdravlje - reakcija po izlasku govori koliko se namučio (VIDEO)

Nabolji teniser sveta Novak Đoković našao je interesantan način da sebi postavi nove granice i zabavi pratioce na društvenim mrežama.

Novak Đoković u reci
Novak Đoković u reci, Foto: Instagram.com/djokernole

"Djoker Nole" je osmislio izazov pod nazivom "NoleChallenge: Outdoor Ice Bath", gde je ušao u ledeno hladnu rečicu potpuno go, izdržao u turskom sedu tačno minut i izašao da se ne bi razboleo. 

"Konstantin i ja smo preživeli ledenu planinsku vodu čitavih minut i 45 sekundi. Izgleda ludo, znam. Kroz razne tehnike (kao što je disanje) možemo dovoljno da se smirimo da bismo preživeli ekstremne uslove poput ovog i efikasnije se borili sa svakodnevnim stresom u našim životima", napisao je Nole ispod videa u kojem ulazi u ledenu vodu.

 "Za one koji se usude izazivam vas da na otvorenom nađu hladnu vodu i u njoj provedete najmanje jedan minut. Napolju mora da bude zima i voda ledena, morate biti samo u donjem vešu, morate da potopite pola tela i u ledenoj vodi se zadržite najmaje minut", napisao je Nole.

"Idemooo", kazao je Đoković na kraju videa.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi