rafa nadal
twitter/TennisChannel
rafa nadal

twitter/TennisChannel

rafa nadal, Foto: twitter/TennisChannel

Iako je uoči meča Hanfman izjavio da je u stanju da napravi štetu glavnom favoritu na Rolan Garosu, ispostavilo se da to nije tako i da je Nadal imao veću prepreku od njega!

"Nalazim se pred ultimativnim teniskim testom. Pobediti Nadala na 'Šatrijeu' ili Federera na Centralnom terenu Vimbldona je najveći mogući poduhvat. Privilegija je igrati protiv Rafe, ali ne smem da taj meč učinim prevelikim u svojoj glavi, jer onda neću moći da odigramo dobro. Ako mi servis i retern budu funkcionisali, mislim da mogu da mu napravim probleme" - rekao je za zvaničan sajt pre meča.

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković i Troicki

youtube/Milan Marijanac

 Lagano je Nadal pobedio 184. na ATP listi a činilo se da ima većeg protivnika od njega na svom prvom meču na ovogodišnjem Rolan Garosu.

Naime, dok je Španac izlazio iz svlačionice na teren, jedna kamera koja je snimala ulazak igrača se našla na putu Nadala a ovaj se udario u glavu od nju, potom se okrenuo i sa čuđenjem je gledao. Sigurno ga zabolelo pošto se od ivicu kamere udario, a defintivno mu je ona napravila veće probleme od Hanfmana!