Koko Gof
AP Adam Hunger
Koko Gof

AP Adam Hunger

Koko Gof, Foto: AP Adam Hunger

Američka teniserka Koko Gof izgubila je u prvom kolu turnira u Luksemburgu, samo tri dana nakon što je osvojila svoju prvu WTA titulu. Gof je izgubila od Ruskinje Ane Blinkove sa 2:0 po setovima je bilo 6:4, 6:0.

Novakov rival promenio sport i odmah ostvario neverovatan rezultat (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 16.10.2019. 19:51 Uprkos velikom talentu, Nik Kirjos je svojim temperamentom stvorio sliku "negativnog lika" u teniskom društvu. Ipak, novom objavom na internetu pokazao je umeće i sa košarkaškom loptom. Foto: EPA Martial Trezzini Kontroverzni Australijanac je posle niza skandala u javnost je konačno dospeo bez negativnog povoda.

U prvom setu viđena je izjednačena borba, a ovaj deo igre odlučen je u petom gemu kada je Ruskinja napravila drugi uzastopni brejk i povela sa 3:2. Do kraja seta nije bilo većih uzbuđenja pa je Blinkova povela sa 1:0. 

PROČITAJTE JOŠ:

Amerikanka je u drugom setu potpuno pala i osvojila samo osam poena, a Blinkova je pobedu osigurala vinerom iz forhenda i tako zakazala duel sa Nemicom Tatjanom Marijom.

Podsetimo, Gof je u nedelju postala najmlađa teniserka koja je osvojila WTA turnir od 2004. godine pošto je u finalu turnira u Lincu pobedila Jelenu Ostapenko.

BONUS VIDEO:

Fudbaleri Zvezde pozdravljaju navijače na Jarinju