KAD ĆE OVO LUDILO DA STANE? Federerov čovek iz Hrvatske perfidno isprozivao Đokovića

Adrija Tur je prekinut pred finale zadarskog turnira.

Đoković, Hrvatska
Đoković, Hrvatska, Foto: EPA/Andrej Cukić

Organizacija Adrija Tura u Zadru, turnira tokom kog je buknulu korona, i dalje je tema u Hrvatskoj. Ovog puta oglasio se bivši teniser Ivan Ljubičić, sad jedan od trenera Rodžera Federera.

- Adrija tur nije apsolutno loša ideja. Ne treba osuđivati ideju i želju, naprotiv. Međutim, svima je jasno kao dan da su se neke stvari trebale drugačije raditi. Taj neoprez i nedisciplina, zanemarivanje činjenica na kraju je bilo presudno - rekao je Ljubičić za riječki Novi list.

Ljubičić smatra da je Adrija tur, na inicijativu prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, dobar primer svima.

- Bilo je više štete nego koristi, iako nije trebalo biti tako. Na kraju krajeva, i to služi za nešto, pokazalo se da moramo biti oprezniji, bez obzira na to što je u jednom trenutku u Hrvatskoj bilo devet aktivnih slučajeva. Danas je toga puno više. Protivnik ne spava - rekao je nekadašnji svetski broj tri.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Djple
  11/07/2020 - 15:23
  Pa dokle više ? Korona je prekinula turnir u Hrvatskoj a ne u Srbiji Prava istina je izjava gospodje Petrovič i sve dalje insinuacije i komentari su želja ppjedinca da nešto prikači Novaku. Ivane žao mi je što ne možeš na terenu da sa Rodzerom pobediš Novaka pa sada udri.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi