Đoković, Hrvatska
EPA/Andrej Cukić
Đoković, Hrvatska

EPA/Andrej Cukić

Đoković, Hrvatska, Foto: EPA/Andrej Cukić

Organizacija Adrija Tura u Zadru, turnira tokom kog je buknulu korona, i dalje je tema u Hrvatskoj. Ovog puta oglasio se bivši teniser Ivan Ljubičić, sad jedan od trenera Rodžera Federera.

- Adrija tur nije apsolutno loša ideja. Ne treba osuđivati ideju i želju, naprotiv. Međutim, svima je jasno kao dan da su se neke stvari trebale drugačije raditi. Taj neoprez i nedisciplina, zanemarivanje činjenica na kraju je bilo presudno - rekao je Ljubičić za riječki Novi list.

Ljubičić smatra da je Adrija tur, na inicijativu prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, dobar primer svima.

- Bilo je više štete nego koristi, iako nije trebalo biti tako. Na kraju krajeva, i to služi za nešto, pokazalo se da moramo biti oprezniji, bez obzira na to što je u jednom trenutku u Hrvatskoj bilo devet aktivnih slučajeva. Danas je toga puno više. Protivnik ne spava - rekao je nekadašnji svetski broj tri.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (1)

Djple

11.07.2020 15:23

Pa dokle više ? Korona je prekinula turnir u Hrvatskoj a ne u Srbiji Prava istina je izjava gospodje Petrovič i sve dalje insinuacije i komentari su želja ppjedinca da nešto prikači Novaku. Ivane žao mi je što ne možeš na terenu da sa Rodzerom pobediš Novaka pa sada udri.