Rodžer Federer
Printscreen Twitter / rogerfede
Rodžer Federer, Foto: Printscreen Twitter / rogerfede

Akteri poslednjeg vimbldonskog finala tokom ove sezone imali su niz razmimoilaženja pre svega po pitanju situacije u ATP savetu i aktuelnih teniskih pitanja.

Ipak, čini se da je sada sve u redu i da su dvojica tenisera u dobrim odnosima, a ove nedelje biće prvi i drugi nosilac na turniru u Kini.

PROČITAJTE JOŠ:

Rodžera su pitali za iskustva sa proteklog izdanja Lejver kupa koji je održan u Ženevi.

"Bilo je zabavno. Na znam šta da vam kažem, sve te slike i video snimci koji su se pojavili sa Lejver kupa bili su nešto neverovatno. Dao sam sve od sebe da podržim sve igrače i tim i stvorim dobru atmosferu. I svi drugi suz doprineli tome. Zaista je bilo sjajno. Naišao sam na Fonjinija, Dominik Tim mi je poslao poruku. Bio sam u kontaktu sa Rafom Nadalom poslednjih nekoliko dana, Novak mi je takođe pisao. Da budem iskren, lepo je biti u kontaktu sa svima", rekao je Švajcarac.

Sada je spreman za izazove u Šangaju.

"Imao sam nekoliko dana odmora posle US Opena, tako da sam svež stigao na Lejver kup. Dan posle toga već sam bio u teretani, spremao sam se za Šangaj i srećan sam što sam sada ovde", dodao je Federer.

Zanimljivo je i da je Federer na svom Tvitetr profilu posle dužeg vremena, tagovao Novaka Đokovića, što ranije nije bio slučaj tako često.

Razlog je pomalo neobičan, Federer je postavio fotografiju sa pica menijem u Šangaju. Rešio je da navijače pita koju picu prvo da proba.

"Šangaj počinje sa pica takmičenjem u punom zamahu. Koja pica ima najbolje ime, Djoker Nole, Figelišus, RoleksHMasters?", pitao je Federer.

Kada je reč o pici Djoker Nole među sastojcima su i "četiri bezglutenska sira" što se uklapa sa poznatom Novakovom dijetom.

Teniser se brutalno udarao po glavi, šokirana publika u Šangaju nije verovala šta se događa! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 07.10.2019. 15:49 Britanski teniser Endi Mari zabeležio je pobedu na startu Mastersa u Šangaju. Londer, Foto: Printscreen Twitter / doublefa Nekada prvi teniser sveta imao je prilično težak posao u prvoj rundi pošto je posle izgubljenog početnog seta dobio naredna dva i slavio protiv Huana Ignjasija Londera sa 2:6, 6:2, 6:3.

U pici "figelišus" koja je čini se omiljena Rodžeru su seckane smokve, parma šunka, ulje tartufa i krem frajš, ali jedan od posetilaca Federerovog profila je imao originalan savet za Švajcarca.

"Pojedi Nole picu za mentalnu pripremu", napisao je.

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!

 

Komentari (1)

Sess

08.10.2019 16:27

Lakoje svima njima ne sekiram se ja za njih.