Novak Đoković i Rodžer Federer pred Lejver kup
Fondacija Novak Đoković
Novak Đoković i Rodžer Federer pred Lejver kup

Fondacija Novak Đoković

Novak Đoković i Rodžer Federer pred Lejver kup, Foto: Fondacija Novak Đoković

Najbolji teniseri sveta se nalaze u Londonu, gde će odigrati poslednji masters u sezoni! Na konferenciji za medije jedan neimenovani novinar je postavio pitanje Federeru koje je diglo mnogo prašine!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Rodžer Federer upitan je da li očekuje veliku podršku navijača u London, istu onu kakvu je imao na Vimbldonu kada je igrao protiv Novaka Đokovića!

Kecmanović upotrebio ono čega se SRBI najviše plaše! Sudija se totalno pogubio, a protivnik pokazao kakav je nečovek! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 09.11.2019. 08:55 VAR tehnologija po drugi put iskorišćena! Miomir Kecmanović, Foto: printscreen Velika nada srpskog tenisa, Miomir Kecmanović eliminisan je sinoć u polufinalu "Next Generation" turnira u Milanu, pošto je izgubio od Italijana Janika Sinera 2:4, 4:1, 4:2, 4:2.

Tada je u finalu tog takmičenja oko 90 odsto navijača navijalo za Federera, a pogotovo su navijali za Švajcarca kada je imao dve meč lopte:

"Rodžere, poslednji put kada ste igrali protiv Novaka 80 odsto navijača je navijalo za vas. Da li očekujete istu podršku i ovoga puta?", upitan je Federer, dok je Novak sedeo pored njega. 

Ostali novinari su osudili svog kolegu, a Federer koji je bio zatečen pitanjem dao je odgovor:

"Pa, i ne baš. Cenim podršku koju dobijam bilo gde da odem. Ne tražim podršku. Ako se desi – sjajno, a ako ne, razumem. Ono što volim kod teniske publike je što su veoma kulturni i istrajni u podršci" - rekao je Federer, koji je napomenuo da se raduje ovom turniru:

"Srećan sam što ću ponovo igrati sa Novakov ovde! Srećan sam što sam u njegovoj grupi. Vimbldon je bio sjajan! Ovaj meč neće biti  sjajan kao onaj pošto se igra na tri seta, ali onaj meč je bio specijalan!"

Turnir u Londonu počinje sutra, titulu brani Aleksandar Zverev koji je prošle godine pobedio Novaka, koji prvi meč igra sutra protiv Matea Beretinija u od 15 časova!

BONUS VIDEO

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!