Bastijan Švajnštajger, Ana Ivanović
Instagram printscreen
Bastijan Švajnštajger

screenshot

Bastijan Švajnštajger, Foto: screenshot

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović krajem avgusta na svet je donela drugog sina, a srećne vesti su i ona i njen suprug Bastijan Švajnštajger objavili putem Instagrama.

PROČITAJTE JOŠ:

Oboje su na svojim profilima podelili fotografiju na kojima vidimo celu četvoročlanu porodicu na okupu, odnosno njihove šake. Još uvek se u javnosti ne zna kako se sin zove.

objava Ane Ivanović nakon rođenja sina

Instagram/anaivanovic

objava Ane Ivanović nakon rođenja sina, Foto: Instagram/anaivanovic

Verujemo da cela porodica uživa u prinovi i radosnoj vesti, te da se lepa brineta odmara i uživa u ulozi majke.

Drama u putu, dvojica napustila tim! Ovo nikako nije smelo da se desi

AUTOR: Alo.rs/Marko Metlaš ekskluzivno iz Kine DATUM I VREME: 05.09.2019. 09:06 Svoj naredni meč igraju u petak protiv Portorika. reprezentativci Srbije nakon sletanja u Vuhan, Foto: kss.rs Reprezentacija Srbije uspešno je završila prvu fazu Mundobasketa i sa tri pobede u tri meča završila na prvom mestu D grupe ispred Italije, Angole i Filipina.

Ana uživa u ulozi majke, a ako ste se pitali šta za to vreme radi njen suprug, proslavljeni nemački fudbaler, on koristi sunčane dane u Čikagu za rekreaciju i punjenje baterija, a taj trenutak podelio je nedavno i sa svojim pratiocima.

Švajnštajger u Čikagu

Instagram/bastianschweinsteiger

Švajnštajger u Čikagu, Foto: Instagram/bastianschweinsteiger

"Još jedan prelep dan u Čikagu. Šta vi radite danas?", napisao je Bastijan pored fotografije na kojoj pozira u parku okupanim suncem.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Đorđević - "Nisu mi se svidele reakcije igrača na fizičku igru"