Rafael Nadal
(AP Photo/Alastair Grant)
Rafael Nadal

(AP Photo/Alastair Grant)

Rafael Nadal, Foto: (AP Photo/Alastair Grant)

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal po peti put u svojoj karijeri je završio godinu na prvom mestu, ovim poduhvatom se izjednačio sa Đokovićem i Federerom koji su isto po pet puta bili najbolji teniseri sveta na kraju godine! Ispred njih je legendarni Pit Sampras koji je šest godina zaredom vladao svetskim tenisom!

PROČITAJTE JOŠ:

Posle pobede nad Cicipasom uručen mu je i trofej koji najbolji teniser dobija na kraju sezone! Iako je pobedio Grka, Nadal je ispao sa Završnog Mastersa u Londonu pošto je imao goru razliku od Cicipasa i Zvereva i pored toga što sva trojica imaju isti broj pobeda i poraza!

Novinar upitao Nadala kako se zahvalio Federeru što mu uručio prvo mesto, Rafa nije mogao da izblefira! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 12:22 Sledi Dejvis kup u Španiji! Rafael Nadal, Foto: (AP Photo/Alastair Grant) Najbolji teniser sveta Rafael Nadal je ispao sa završnog turnira u Londonu, iako je imao dve pobede i jedan poraz, ali je uspeo da ostvari svoj cilj, zadržao je prvo mesto na ATP listi, ponajviše zahvaljujući Rodžeru Federeru koji je spektakularnom igrom izbacio Novaka Đokovića sa ovog turnira!

Nadalu to nije pokvarilo raspoloženje, već je zajedno sa svojim timom i porodicom napravio fotografije koje će se zauvek sećati! 

Usledila je i jedna fotografija sa njegovim sunarodnikom i trenerom Karlosom Mojom!

Nadal će učestvovati na Dejvis kupu u Madridu!

Đoković će reći Rodžerovim i Rafinim navijačima NOSITE SE, imam više titula, vidimo se kasnije!

AUTOR: b92-alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 16.11.2019. 14:09 Švajcarac ima 20 Grend slem titula, Španac 19, a Srbin 16! Novak Đoković, Foto: EPA WILL OLIVER Teniski analitičar Dejvid Lo smatra da postoji samo jedan način na koji bi Novak Đoković mogao da utiša navijače Rodžera Federera za sva vremena.

BONUS VIDEO 

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"