Jelena Đoković
Instagram: jelenadjokovicndf
Jelena Đoković

Instagram: jelenadjokovicndf

Jelena Đoković, Foto: Instagram: jelenadjokovicndf

Supruga Novaka Đokovića od 2007. je direktor Fondacije Novak Đoković koja je sebi za cilj postavila pomoć deci iz socijalno ugroženih sredina da se razvijaju u stimulativnom i bezbednom okruženju.

Gde god da se pojavi, pleni lepotom i šarmom, a opšti je utisak da Jelenu slava nimalo nije promenila, odnosno da je ostala mirna i skromna "devojka iz komšiluka".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

The world is your stage, kids! ??✨ #MondayMotivation #ArthurAsheKidsDay #USOpen @usopen

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Aug 27, 2018 at 12:27pm PDT

Jelena je u mladosti nakon završene osnovne škole "Drinka Pavlović" upisala Sportsku gimnaziju. Trenirala je prvo tenis, onda i atletiku, kada joj se 2005. godine dogodio sudbonosni susret sa kasnijim dečkom, a onda i suprugom Novakom Đokovićem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

The biggest fans! ??? #aboutlastnight @djokernole Najveća podrška! #london #theO2 #ATPNittoFinals

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Nov 13, 2018 at 2:35pm PST

Paralelno sa učvršćivanjem veze, Novak je krenuo sa osvajanjem turnira a Jelena studiranjem poslovne administracije u Bokoni u Milanu gde je dobila stipendiju.

Nakon što je 2008. diplomirala sa najvišim ocenama, preselila se sa Novakom u Monte Karlo gde su i danas. Tada se zaposlila u predstavništvu libijske naftne kompanije Tamoli u odseku za ljudske resurse.

S obrazovanjem je nastavila i završila master i doktorske studije u oblasti menadžmenta na Internacionalnom Univerzitetu u Monaku.

Jelena Đoković

Vladimir Marković

Jelena i Novak Đoković, Foto: Vladimir Marković

Čvrsto verujući u obostranu ljubav, Novak i Jelena su se verili u septembru 2013. a venčali u julu 2014. godine na Svetom Stefanu. Jelena danas uživa u mirnom, porodičnom okruženju sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom i nije retkost da svo troje popodneva provode kraj malih ekrana bodreći muža/oca na turnirima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Island transportation ? / Moja kočija ?

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Nov 28, 2018 at 9:47am PST

 

Komentari (1)

k-52

09.01.2019 14:08

E svašta.