Stefan Đoković
Profimedia
Stefan Đoković

Profimedia

Stefan Đoković u naručju dede, Foto: AP Adrian Dennis

* Novak Đoković je osvojio 16. Grend slem turnir u karijeri

* Novak je odbranio trofej na Vimbldonu i tako uzeo ukupno peti najvredniji pehar u svetu tenisa

* Novak i Jelena Đoković zasad imaju dvoje dece: Stefana i Taru

Zašto Jelena Đoković nije pratila finale Vimbldona iz svečane lože Novaka Đokovića? Sigurno je trudna, pa ne može da izdrži. Ma ne, nisu u dobrim odnosima.

Za sve one koji žarko žele da saznaju gde je bila supruga Novaka Đokovića u momentima kada je Nole osvajao petu titulu na Vimbldonu, „Alo!“ otkriva kako je izgledala Jelenina nedelja, ali i zbog čega nije bila u loži Ol Ingland kluba.

Stefan Đoković

Profimedia

Stefan Đoković, Foto: Profimedia

Mesta za nagađanje jednostavno nema. Jelena nije trudna, kako spekulišu navijači Novaka Đokovića na društvenim mrežama, a Novakove reči da je „sada vreme da ponovo bude tata“ izrečene posle samog finala mnogi su potpuno pogrešno protumačili. Najbolji teniser sveta nije najavio proširenje porodice, već je samo objasnio da je završio posao i da će se sada posvetiti deci i porodici. Baš kao što uvek radi posle velikih izazova.

Jelena jeste bila u Londonu. Nije se pojavila u kompleksu gde se igra turnir iz prostog razloga - čuvala je decu! Sada će se verovatno naći neko ko će se zapitati kako to da je čuvala decu kada je Stefan bio na meču. E pa, tu se mnogi varaju, pošto je petogodišnjak, koji je gotovo bacio u senku oca po završetku finala, stigao na stadion tek krajem petosatne borbe Đokovića i Federera.

Jelena Đoković

AP Andrew Couldridge

Jelena Đoković, Foto: AP Andrew Couldridge

- Jelena i Novak su se dogovorili da ona ne bude u loži. Jednostavno, Taru nije imao ko da čuva, a uz to je i zaspala tokom meča. Stefan je izdržao, pa su po njega došli Srđan i Dijana dok je trajala borba. To je izvodljivo zato što je kuća u kojoj su svi smešteni bukvalno minut udaljena od kompleksa u kojem se igra turnir - otkriva za „Alo!“ izvor blizak porodici Đoković.

Šta kažu pravila na Vimbldonu?

Pravila Vimbldona kažu da je deci do pet godina nije dozvoljen ulaz na tribine terena na kojima se igra prestižni turnir. Englezi su vrlo strogi u vezi sa tim pravilima, što je postalo jasno tokom finala, kada su tek pred kraj meča u kompleks ušli ne samo Stefan već i deca Rodžera Federera.

Dakle, nema nikakve tajne, Jelena nije bila u loži samo zbog toga što se ponašala kao i većina majki na svetu, čuvala je dete. A za one koji bi sada postavili pitanje - a kako to da Đokovići nemaju dadilje koje čuvaju decu, sledi dodatno objašnjenje.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ne, Đokovići nemaju dadilje. Ranijih godina su sa decom Jeleni pomagali njeni roditelji. Ovaj put je situacija drugačija, pošto oni nisu mogli da doputuju u London. Sprečili su ih privatni razlozi - navodi naš izvor. 

BONUS VIDEO:

Novak Đoković sa sinom Stefanom izlazi na šampionsku terasu Vimbldona