Novak Đoković
AP/LeeJinman
Novak Đoković

AP/LeeJinman

Novak Đoković, Foto: AP/LeeJinman

"Dejli majl" je uveo novu kategoriju... A Novak Đoković je dobio upravo tu titulu. 

- Postojalo je nekoliko kandidata za našu najveću nagradu, 'Kovidiot godine'. Uostalom, svake nedelje se dešavalo da neke sportske zvezde krše pravila o izolaciji zbog korona virusa, a predvodili su ih engleski fudbaleri, uključujući Fila Fodena, Mejsona Grinvuda, Džeka Griliša, Kajla Vokera i Hadsona Odoija. Ipak, nagrada ide u ruke teniske zvezde, svetskog broja jedan, nikog drugog do - Novaka Đokovića.

Da li Đoković stiže Rafu i Rodžera?

 

Samo Đoković, čovek koji izaziva deobe , može da zakuca lopticu u sudijino lice, da bude izbačen sa US Opena, a da uspe da mu takvi događaji ne budu ni blizu njegovog najkontroverznijeg poteza godine.

A to je kada je Srbin organizovao Adrija turneju na Balkanu, tokom opšte korona-izolacije u junu, zbog čega je dospeo na prvo mesto Kovidiot rang liste - ističe "Dejli mejl".

Englezi su ponovo prešli granicu dobrog ukusa. Još jednom su preterali, a našem asu ne ostaje ništa drugo, nego da im ponovo sjajnim igrama pomrsi konce.

Pročitajte još:

Komentari (3)

ljigavienglezi

21.12.2020 16:30

A sta drugo ocekivati od najgenocidnijeg naroda na svetu - engleza! Ja to znam, mi svi to znamo i oni znaju da mi to znamo!!!

Milan

21.12.2020 17:08

Nema vecih idiota od ovih iz Dejli maila

Dobrivoje038

21.12.2020 19:56

Ima i malo istine