Novak Đoković i Stefanos Cicipas
AP Photo/Michel Euler
Novak Đoković i Stefanos Cicipas

AP Photo/Michel Euler

Novak Đoković i Stefanos Cicipas, Foto: AP Photo/Michel Euler

Novak Đoković je na najbolji mogući način stigao do pobede u četvrtfinalu Mastersa u Parizu.

PROČITAJTE JOŠ:

Bilo mu je dovoljno svega 58 minuta da pobedi Stefanosa Cicipasa, 6:1, 6:2 i tako izjednači skor u duelima sa grčkim teniserom na 2:2.

Ovom pobedom Đoković se revanširao polufinalisti Australijan Opena za poraz u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju, a što je još važnije delovao je znatno fizički bolje u odnosu na proteklih nekoliko dana.

Novak je po završetku meča sa Cicipasom rekao kako je grlo sada malo bolje i da veruje da će odigrati dobro u završnici turnira u "Bersiju".

Novak Đoković i Stefanos Cicipas

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Novak Đoković i Stefanos Cicipas, Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

"Veoma sam zadovoljan. Uvek je lepo igrati u Parizu. I dalje se malo mučim sa glasom, ali ovakvi mečevi me čine zaista srećnim. Ovo je bila jedno od mojih najboljih izdanja ove sezone, pobedio sam bez dileme velikog igrača, nekog od koga sam izgubio pre nekoliko nedelja u Šangaju. Prilično vremena sam proveo u pripremi taktike za ovaj meč. Sve to je funkcionisalo veoma dobro", izjavio je Đoković posle 51. pobede u sezoni.

Novak će u subotu protiv Bugarina Grigora Dimitrova igrati svoje šesto polufinale u Parizu. Biće im to jubilarni deseti susret, Novak u pobedama vodi sa 8:1.

Đoković otkrio zašto je uputio ljutit pogled ka Ivaniševiću!

AUTOR: b92-alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 01.11.2019. 10:53 Meč između Đokovića i Cicipasa na programu je u petak oko 16 časova. Novak Đoković i Goran Ivanišević, Foto: EPA-EFE/PETER KLAUNZER Najbolji teniser sveta, Novak Đoković uputio je pogled ka svom boksu, nakon što je iz riterna došao do četvrtfinala Mastersa u Parizu!

"Dopada mi se kako igra Grigor, on je sjajan momak. Izuzetno je talentovan. Nivo samopouzdanja mu je izuzetno visok u ovom trenutku, uživa na terenu. Očekuje me svakako težak meč, ali i ja imam mnogo samopouzdanja posle ovakvog meča", poručio je Đoković.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana