Novak Đoković
AP Lee Jinman
Novak Đoković

AP Lee Jinman

Novak Đoković, Foto: AP Lee Jinman

Nakon što je uz izgubljeni set uspeo da pobedi Jan-Lenarda Štrufa na Australijan openu, Novak Đoković je saznao i sledećeg rivala, a i kada će u sredu ponovo na teren "Rod Lejver arene".

Đoković će za drugog suparnika na putu ka odbrani titule imati Japanca Tacumu Itoa, koji je dobro iskoristio specijalnu pozvnicu organizatora da učestvuje u glavnom delu ovog grend slema.

On je sa 6:4, 6:2, 7:5 pobedio "srećnog gubitnika" iz kvalifikacija, Indijca Pradžneša Gunesvarana, zakazavši tako duel sa Noletom.

Organizatori Australijan opena odlučili su da ovoga puta Đoković igra u dnevnom terminu, te je njegov meč sa japanskim teniserom treći po redu na centralnom terenu, na kome program počinje u 11 po lokalnom, odnosno sat iza ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Kako na tom mestu najpre treba da se odigraju dva meča u konkurenciji teniserki (Badosa - Kvitova i Barti - Hercog), po svoj prilici će Novak Đoković i Tacuma Ito na igralište izaći oko pet sati po našem vremenu, što je termin za istinske ranoranioce u Srbiji.

Komentari (1)

svašta

21.01.2020 11:04

Neviđeno je kakvu vi glupost napisaste .Federerov rival sutra je Krajinović ,a pošto je on danas igrao, neće imati ni dan odmora pa su ga organizatori vjerovatno prebacili u noćni program.Kako se autor ovog teksta ne sjeti da je Federer svoj prvi meč odigrao u dnevnom terminu.