Jelena Dokić
instagram/dokic_jelena
Jelena Dokić

Printscreen

Jelena Dokić, Foto: Printscreen

* Sa 17 godina je igrala polufinale Vimbldona

* Otac Damir ju je naterao da nastupa za Jugoslaviju umesto Australije

* U svojoj autobiografiji koju je objavila 2017. optužila je svog oca za fizički i mentalno zlostavljanje

Nekadašnja četvrta teniserka sveta, Jelena Dokić, uživa u "penziji" posle prave drame koju je proživela tokom svoje karijere.

Uz sve psihičke probleme koje je imala, ona je nedavno dogurala i do 120 kilograma!

Ovako izgleda trening Novaka kroz komšiluk Sinsinatija, usledila je jedna neprijatna ali efektna specijalnost! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.08.2019. 09:17 Vreme je za dupli zlatni Masters! Novak Đoković, Foto: AP/Joe Toth * Turnir u Sinsinatiju počinje danas a traje do 18. avgusta! * Prvi nosilac turnira Novak Đoković je slobodan na startu * Nagradni fond turnira je 6,05 miliona dolara Novak Đoković je stigao u Ameriku gde će igrati na turniru u Sinsinatiju.

Usledila je transformacija i ona sada izgleda odlično! Fotografisala se na plaži i podelila fotografije na Instagramu, a na jednoj slici je i napisala:

"Plivajte, jedite, sunčajte se i spavajte!"

Jelena je udata za bivšeg tenisera Tina Bikića, ali je naišla na protivljenje svog oca Damira zato što je Tino Hrvat.

Organizatori namestili Đokoviću da naleti na Kirjosa, veoma neprijatna situacija na terenu! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.08.2019. 08:42 Poznato je šta Kirjos misli o najboljem teniseru sveta! Novak Đoković i Nik Kirjos, Foto: twitter/SI_Tennis * Kirjos je često znao da uputi uvredljive reči na račun Novaka i Nadala * Australijanac vodi 2:0 u njihovim direktnim duelima * Ta dva poraza su bila u 2017.

"Nije stvar sam u gubitku kilograma, već da živite zdravije i da uspostavite ravnotežu u životu. Razvijanje zdravih, ali održivih navika za ceo život" - rekla je Jelena.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića