Novak Đoković
EPA/Kiyoshi Ota
Novak Đoković

EPA/Kiyoshi Ota

Novak Đoković, Foto: EPA/Kiyoshi Ota

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković se nalazi u Šangaju gde će igrati sutra od 08:00 časova, osminu finala protiv Džona Iznera!

PROČITAJTE JOŠ:

Iako nisu sa njime u Šangaju, Novaku mnogo znači podrška porodice, pogotovo onih najbližih, Jelene, Stefana i Tare! Zato i ne čudi da neki teniseri posle ženidbe igraju bolje nego ikad, to se desilo Đokovića i Federeru, a tim putem je krenuo Nadal.

Veoma je bitno da sportista iza sebe ima podršku, a najbolja stiže od najvoljenijih, tako se Kevin Anderson prošlogodišnji finalista Vimbldona (Nole ga je pobedio) pohvalio na svom Tviter nalogu da je 27. septembra dobio dete, a sa svojim fanovima je podelio prvu fotografiju male Keire O'Nil!

I Hrvatski teniser, Marin Čilić se pohvalio svojim novim "vozilom"! Naime, on bi trebao da dobije dete u 2020. godini pa je objavio sliku kolica u kojima će da vozi svog naslednika, on je tu fotografiju podelio sa svojim fanovima uz opis "Porodica Čilić se širi!"

Nema sumnje da su ovo prelepe vesti u svetskom tenisu, a mi se nadamo da će Đoković i na ovom polju uzvratiti rivalima, pa da ta porodica dobije još jednog člana!

BONUS VIDEO 

Fudbaleri Zvezde pozdravljaju navijače na Jarinju