Stefan i Novak Đoković
ALO! Foto:Masanori Josida
Stefan i Novak Đoković

ALO! Foto:Masanori Josida

Stefan i Novak Đoković, Foto: ALO! Foto:Masanori Josida

Novak Đoković je izneo svoju nežniju stranu, on je pričao o roditeljstvu odnosu sa svojom decom i koliko teško Novaku ali i njima pada teret njegovog "posla"!

On mora stalno da vodi računa da bude uzor ne samo Stefanu i Taru, već deci širom sveta!

Nekada ga na terenu savladaju emocije koje ne može da obuzda, a po sopstvenom priznanju Stefa i Tara ne žele da ga gledaju takvog:

"Ponekad nisam ponosan na svoje ponašanje na terenu" – otkrio je Novak, a potom je dodao: "Stefan je još veoma mali i i dalje ne razume da mu je otac jedan od najboljih igrača planete i da uživa ogromnu popularnost"

Novak i Jelena Đoković

Tanjug/Luca Bruno

Novak i Jelena Đoković, Foto: Tanjug/Luca Bruno

Potom je opisao jednu scenu koja mu se dogodoila dok je provodio vreme sa svojim sinom_

"Igrao sam fudbal sa njim na ulici i ljudi su prilazili i tražili da se fotografišemo. Naravno da sam ispunio tu želju, a onda me je sin pitao: “Tata, poznaješ te ljude? Zašto ti prilaze?” Nisam znao šta da mu odgovorim. Onda sam rekao: 'Ponekad igram tenis i ponekad sam na TV-u'"– otkrio je Đoković ovu zanimljivu scenu.

Đokovića veoma zaboli kada ga Stefan upita zašto vreme provodi na terenu a ne sa njim:

"Stefan me ponekad pita: “Tata, zašto si na teniskom terenu, a ne sa mnom?” To boli" – podelio je Novak svoj bol posle osvajanja "Laureus" nagrade:

"Pokušavam da budem najbolji otac. Trudim se da budem i najbolji teniser i najbolji roditelj u isto vreme. Dajem zaista sve od sebe."