Rafa Nadal
AP Photo/Michel Euler
Rafa Nadal

AP Photo/Michel Euler

Rafa Nadal, Foto: AP Photo/Michel Euler

* Rafa Nadal juri novu Gren slem titulu na US Openu

* Toni Nadal hvali eru Novaka, Rafe i Federera

* Po Nadalovom stricu Rafael je glavni favorit na nadmaši Federera

Rafa Nadal bi uskoro mogao da obori Grend slem rekord Rodžera Federera, veruje njegov stric Toni.

Toni Nadal je u novom intervjuu istakao da nije verovao da će Rafa imati karijeru kakvu je imao, te pohvalio eru u kojoj su dominirali Španac, Đoković i Federer.

Isplivao PRIVATNI SNIMAK Novaka Đokovića i Lole Astanove! (VIDEO)

AUTOR: V.Ž. DATUM I VREME: 24.08.2019. 12:33 Retko ko je imao tu privilegiju da ga vidi u ovoj ulozi! Novak Đoković za klavirom, Foto: Youtube, screenshot Najbolji teniser sveta, Novak Đoković bio je gost prelepe pijanistkinje Lole Astanove, a na društvenim mrežama se pojavio video snimak na kom Srbin "svira" čuvenu pesmu "We are the champions" legendarne grupe "Kvin"!

"Svi sportisti znaju da moraju da igraju protiv najboljih da bi osvajali titule, svi oni sumnjaju. Ali, Rafael je u vrhu mnogo godina uprkos tim sumnjama. Ono što sada funkcioniše, funkcioniše već 15 godina i nema razloga za promenu. Kada je osvojio prvi Rolan Garos (2015.) nisam mislio da će imati ovakvu karijeru - 12 pobeda u Parizu", kazao je Toni Nadal za "Onda Cero" i dodao:

"Ono što su on, Federer i Đoković uradili u istoj eri je veoma teško ponoviti uopšte, a kamoli u istoj eri".

On se zatim osvrnuo na trku za rekorderom po broju osvojenih slemova, u kojoj Rodžer trenutno ima 20, Rafa 18, a Novak 16.

PROČITAJTE JOŠ:

"Mislim da hoće (Rafa oboriti rekord), poprilično je blizu. Ako me pitate ko je favorit za RG 2020, ja mislim da je Rafa. On je jedan od tri favorita za titulu na US openu", ističe Toni.

BONUS VIDEO

Alo! U Bernu - Provokacija švajcarskog novinara i šmekerski odgovor trenera Zvezde!