Novak Đoković na susretu Monako -  Ren
profimedia.rs
Novak Đoković

AP Andy Wong

Novak Đoković, Foto: AP Andy Wong

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uoči starta na Mastersu u Parizu kaže da oseća da je u psihološkoj prednosti nad rivalima. Novak je bio gost u emisiji autora Sirila Hanuna na "Kanalu +", i tom prilikom je između ostalog pričao i o tome kako je kada se sastane sa Nadalom i Federerom.

Nadmeni Francuz izbacio SRBINA, pa misli da može isto tako i sa Novakom!

AUTOR: b92-alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 29.10.2019. 17:25 Duel između Novaka i Korentana je na programu u sredu. Novak Đoković, Foto: AP/Koji Sasahara Francuski teniser Korentan Mute je u prvom kolu Mastersa u Parizu savladao Dušana Lajovića, a posle trijumfa je govorio o svom narednom rivalu, Novaku Đokoviću.

Srpski teniser ima 16 Grend slem trofeja, četiri manje od Federera, a tri od Nadala, ali kada ga je novinar pitao da li oseća da u duelima sa njima ima mentalnu prednost, odgovorio je potvrdno.

"Da, osećam da je pomalo tako. Iznad svega, tako je pre početka meča, ne tokom njega. Kada igrate, koncentrisani ste samo na sledeći poen, ali pre meča, da, osaćem da sam u prednosti", izjavio je Novak.

Nadal obelodanio koliko mu znači ono što je Novak Đoković uradio za njega! Njegova supruga ima razumevanja

AUTOR: B92/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 29.10.2019. 11:56 - 29.10.2019. 14:13 Veliki rivali i veliki prijatelji. Nadal, Đoković, Foto: AP Rafael Nadal će narednog ponedeljka preuzeti čelnu poziciju na ATP listi od svog velikog rivala Novaka Đokovića. Dvojica tenisera će narednih dana voditi veliku bitku za bodove na Mastersu u Parizu, a pre početka takmičenja u "Bersiju" su zajedno trenirali, prvi put posle nekoliko godina.

On u mečevima sa Federerom ima skor od 26:22, a sa Nadalom 28:26. Đokovića su takođe pitali da li razmišlja o povlačenju, ali svetski broj jedan je odgovorio da još nije u tom procesu i da ima i dalje velike motive.

PROČITAJTE JOŠ:

"Iskreno, nisam obavezan da igram. Mogao bih sutra da okačim reket o klin ako to želim, jer sam pre svega otac dvoje divne dece, od kojih moj sin ima pet godina i pred polaskom je u školu, tako da bih svakako voleo da provodim više vremena sa njima. Ipak, srećan sam što još igram, i dalje sam jako motivisan i spreman da igram za nove pobede u ovom prelepom sportu", zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!