Novak Đoković
AP Photo/John Minchillo
Novak Đoković

AP Photo/John Minchillo

Novak Đoković, Foto: AP Photo/John Minchillo

* U drugom polufinalu sastaće se Francuz Rišar Gaske i Belgijanac David Gofan

* Đoković je prvi nosioc na turniru u Sinsinatiju

* Nagradni fond turnira je 6,05 miliona dolara

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković plasirao se u polufinale Sinsinatija čak sedmi put u svojoj karijeri!

Pobedio je Francuza Luku Puja u dva seta sa 7:6, 6:1, uprkos odličnoj igri koju je prikazao rival.

Rodžer će pući od muke! Ovako su navijači Đokovića u Sinsinatiju pecnuli Švajcarca! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 14.08.2019. 16:30 Pohod na odbranu trofeja je počeo! Federer i Đoković, Foto: AP/Sam Greene * Federera i dalje progone te dve meč lopte * Srpski teniser plasirao se u 3.

Prvi set je odlučen u taj-brejk, a Đoković je surovo kaznio greške rivala, što je karakteristično za Srbina, pa ne čudi ubedljiv rezultat 7:2.

Krenuo je Novak agresivnije u drugom setu što mu se i isplatilo odmah, napravio je prvi brejk. Bilo je oscilacije u Novakovoj igri već u sledećem gemu kada je dozvolio Puju tri ribrejk lopte (napravio je tri duple servis greške), ali tada je pokazao još jednom od kakvog je mentalnog sklopa napravljen i dospeo je do velike prednosti od 3:0.

Američki glumac otkrio koja holivudska lepotica je bodrila Noleta, a onda i sam dao stav o finalu Vimbldona! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.08.2019. 20:00 Prvi put je gledao teniski meč Novak Đoković, Foto: EPA/Adrian Dennis * Pobedio je Federera posle skoro pet sati igre sa 3:2 * Švajcarac je imao dve meč lopte koje nije iskoristio * I dalje se govori o ovom istorijskom meču Novak Đoković je trenutno u Sinsinatiju gde će pokušati da odbrani titulu osvojenu prošle godine upravo protiv Rodžera Federera.

Đokovića nije služio drugi servis u drugom setu, ali kada je ubacivao prvi servis svi poeni su pripadali njemu, što mu je i donelo prednost od 4:1.

Posle tog gema Novak se požalio na bol u laktu, nakon čega je usledila kratka pauza. Đoković pravi brejk i završava sa 6:1 drugi set!

U polufinalu će se sastati protiv Rusa Danila Medvedeva, u subotu u ponoć. Rus je pobedio svog zemljaka Andreja Rumbljova (6:2, 6:3), koji je napravio najveću senzaciju turnira pobedivši Rodžera Federera.

Posle meča je za lakat je izjavio: " Imao sam problema sa laktom, pogotovo na mom servisu. Uspeo sam da završim meč što je odlično ali bol je tu, nadam se da će prestati do sutra".

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu