Novak Đoković
EPA
Novak Đoković

EPA

Novak Đoković, Foto: EPA

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poražen je posle velike borbe i tri gotovo izjednačena seta od Austrijanca Dominika Tima 5:7, 7:6, 6:7 u polufinalu Završnog mastersa u Londonu. Đoković se odmah posle poraza odlasio na Tviteru.

Da li će Novak osvojiti Australijan open?

 

- Sjajno urađeno Dominiče. Pokazao si petlju u momentima kada si bio u padu u taj-brejku trećeg seta. Zaslužio si pobedu. Bilo je zadovoljstvo takmičiti se ponovo sa tobom. Imali smo fantastičan meč - napisao je Novak na Tviteru.

Jojić sigurno nije u ritmu, kakvom treba da bude. Moraće da se sprema pred utakmice. Ni Suma nije u potpunosti spreman. Na žalost ima tu igrača, uključujući i Lazara Markovića koji još nisu spremni. Neki su i umorni. Sve je to realno stanje – objasnio je Stanojević. Holender je mogao i da bude tragičar, pošto mu je golman Nikola Petrić odbranio penal u 60. minutu. -Prvo je bio penal da njim, sam se izborio za situaciju. Nije dao gol i bilo mi je mnogo važno da do kraja utakmice ostane… Da pokuša da da gol, da ispravi sebe. Kad si pravi, kad ideš do kraja i pošteno, sve se to vrati.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Doca

21.11.2020 21:26

Nole samo napred.

Miodrag iz Peći

21.11.2020 23:06

@Doca - Prošli put se vadio na smrt Anfilohija a sada Irinija. Onomadne na smrt dede pa ga je pogodilo uginuće kučenceta Tesle.. Nije Nole profesonalac kao Era pa da leš suoruge drži u zamrzivaču dok ne odradi svadbu.