OVO NIKAKO NE BI BILO DOBRO! Đoković progovorio o penziji!

Šta bi bilo da se Novak povuče iz profesionalnog sporta?

Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: AP/Michel Euler

Prvi reket sveta prilikom konferecnije za srpske medije u Beogradu, izgovorio je rečenicu za koju se mnogi nadaju da se neće obistiniti, bar ne u narednih nekoliko godina, a tiče se penzije. 

- Moj cilj je da istorijski budem teniser sa najvise nedelja na prvom mestu. E sada da li to nekome smeta? Ne znam, ali uvek ću reći naglas šta želim. To što ja imam i druge ambicije vezane za na primer asocijaciju igrača, mislim da umem da sve izbalansiram. Nemam nikakvo moranje da nastavim profesionalnu karijeru, mogao bih da završim sutra i da budem zadovoljan. Ali meni pričinkava zadovoljstvo da igram. Osećam detinju energiju samo kada držim reket i sve dok je tako, igraću. A dok sam profesionalno na Turu, imaću najveće ambicije jer mi one nisu pritisak već motivacija - rekao je Đoković tokom razgovora sa srpskim novinarima.

Podsetimo, Novak će se od 26. oktobra boriti na turniru u Beču gde je u potrazi za novim ATP bodovima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

  • Korisnik: Sladjan
    23/10/2020 - 18:23
    Moze Jos 3godine realno,Ali grenslemove Samo,sta ce mu ovi drugi,to je za ostale smrtnike,za tri godine minimalno 10slemova I to je kraj istorije tenisa,nikada Niko kao nas nole!!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA