Stefan i Novak Đoković
ALO! Foto:Masanori Josida
Stefan i Novak Đoković

ALO! Foto:Masanori Josida

Stefan i Novak Đoković, Foto: ALO! Foto:Masanori Josida

Najbolji srpski teniser svih vremena, Novak Đoković ima na računu milione, ali je veoma prizeman i tradicionalan, a takav je kad su u pitanju i njegova deca!

PROČITAJTE JOŠ:

On sa svojom suprugom Jelenom ima dvoje dece, Stefana i Taru, a Novak često zna da kaže nešto zanimljivo o temi - roditeljstvo!

Đoković ovom izjavom šokirao Hrvate, pogledajte ceo snimak njegovog intervjua! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 19.11.2019. 17:48 Novak se nalazi u Madridu! Novak Đoković, Foto: printscreen Najbolji srpski teniser svih vremena, se nalazi u Madridu gde će zajedno sa reprezentacijom Srbije nastupati u novom Dejvis kupu!

Tako je bilo i ovog puta kada su ga upitali da li on dozvoljava svojoj deci da igraju igrice na tabletu i da gledaju televiziju:

"Nismo isključivi po tom pitanju, ali trudimo se da Stefan i Tara što manje vremena provode ispred ekrana. Imamo televizor u kući, ali ga veoma retko uključujemo. Ne možemo da ignorišemo činjenicu da živimo u digitalnoj eri. Mislim da korišćenje tehnologije ima dosta prednosti kada se uporedi život pre i posle nje. Eto, na primer, vaše dete može, gledajući neki zabavni sadržaj, na izvesno vreme da zaboravi na bol zbog izvađenog zuba, kao što je nedavno bio slučaj sa Stefanom. S druge strane postoji opasnost od stvaranja zavisnosti pa treba biti oprezan. Po meni, ključ je u provođenju vremena u prirodi, van kuće. Kada si u zatvorenom, ograničen si dimenzijama prostora i, pre ili kasnije, završiš ispred televizora. Kada si u prirodi, ona se sama za sve postara" – otkrio je Novak Đoković šta misli o modernoj tehnologiji, a prenosi "Srpskainfo".

Zaljubljeni par obožava da slobodno vreme provode u Srbiji, a poslednji put kad su bili divno su se proveli:

"Vodili smo ih u jedno seosko imanje, gde su upoznali ljude koji su majstori svog zanata. Bili su tu metlar i žena koja se bavi tkanjem, a domaćin, koji je sa skoro sedamdeset godina izuzetno vitalan, zajedno sa još pedesetak mališana proveo ih je kroz svoju farmu domaćih životinja. Deca su bila oduševljena "– ispričao je u jednom mahu Đoković!

Ana otkrila razliku između Amerike i Srbije! Izložena velikom umorom kakvog nije imala ni tokom karijere!

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 19.11.2019. 15:41 Švajnštajgerovi planiraju selidbu u Austriju Bastijan i Ana Ivanović, Foto: instagram/anaivanovic Proslavljena bivša srpska teniserka Ana Ivanović otkrila je da je često tokom svoje profesionalne karijere bila izložena velikim umorom, ali da se taj umor ne može porediti sa onim kojim oseća sad, pošto je majka dvojice dečaka!

BONUS VIDEO

Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine