Novak Đoković
AP
Novak Đoković, Foto: AP/Koji Sasahara

Novak Đoković nada se da će krunisati sjajnu nedelju osvajanjem trofeja na turniru u Tokiju.

Srpski teniser je posle kratke pauze zbog povrede stigao do finala ATP turnira pobedom nad Davidom Gofanom 6:3, 6:4.

PROČITAJTE JOŠ:

"Zadovoljan sam kako igram cele nedelje. Vrlo pozitivna sedmica na terenu, nadam se da ću je krunisati trofejom. Očekivao sam da bude teško. On je u dobroj formi i igrao je odlično u četvrtfinalu protiv Čunga. Uslovi za igru su brzi, lopta ne odskače previše, moraš da je čekaš vrlo nisko i brzo da je vratiš. Nije nijednom bilo lako kad smo obojica dobro servirali", rekao je Đoković.

Đokovića u finalu čeka Australijanac Džon Milman kojem će ovo biti prvo finale ATP turnira Serije 500.

"On je vrlo solidan igrač. Video sam da je igrao odlično protiv Opelke, koji je u formi i nikad nije lako igrati protiv njega jer sjajno servira. Milman je igrač koji se žestoko bori, pravi je borac na terenu. Nikad ne odustaje. Ima pozitivan stav, trči na svaku loptu i tera te da igraš. Biće opet borba sa osnovne linije, nadam se da ću servirati dobro kao cele nedelje jer će mi biti potrebno".

Seks afera sa poznatom političarkom o kojoj se i danas priča, srpski zlatni odbojkaš sve otkrio! (FOTO)

AUTOR: Telegraf/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 05.10.2019. 17:04 Bilo je simpatično. Aleksandar Atanasijević, Foto: EPA/Yoan Valat Zlatni srpski odbojkaš, Aleksandar Atanasijević, bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf Orlova na Evropskom prvenstvu. On je nakon velikog uspeha otkrio neke detalje koji su mnoge zanimali.

Finale Tokija između Đokovića i Milmana na programu je u nedelju od 8.30 po našem vremenu.

BONUS VIDEO:

Ekskluzivno za Alo Uroš Kovačević o čestitkama koje je dobio za osvajanje Evropskog prvenstva!