Novak Đoković
AP/Darko Vojinović
Novak Đoković

AP/Darko Vojinović

Novak Đoković, Foto: AP/Darko Vojinović

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković je najstrašnije zloupotrebljen od kriminalaca!

Toliko su daleko otišli sa ovom prevarom da su u tekstu napisali da je Novak gostovao na Pink televiziji, i to kod voditelja rijaliti programa "Zadruge" Darka Tanasijevića.

Đoković je navodno rekao da mu je trgovina bitkoinom glavni način za zarađivanje novca.

"Moj glavni način za sticanje zarade jeste novi program automatskog trgovanja kriptovalutama pod nazivom "Bitkoin era". To je najbolja prilika za sticanje malog bogatstva u kratkom periodu koju sam ikada video. Pozivam sve da probaju pre nego što je banke ugase" - glasi izmišljena Đokovićeva izjava.

Tu nije bio kraj zgnusnim lažima, navodno pokazao na svom telefonu koliko je uvećao svoje bogatstvo.

"Možda ste skeptični jer zvuči previše dobro da bi bilo istinito. Drago mi je da sam probao, jer je to bio najveći i najlakši novac koji sam ikada zaradio. Pričam o dnevnoj pasivnoj zaradi koja iznosi desetine hiljada dinara. To je najbrži način da trenutno napravite zalihu novca. Ali to neće trajati još dugo jer će ga sve više i više ljudi otkrivati i banke će ga ugasiti zauvek" - navodno je to rekao Novak.

"Dailyreports.info" potom prenosi da je Narodna banka Srbije zatražila da se emitovanje intervjua prekine, ali je bilo prekasno.

Treba istaći da intervju nije ni snimljen ni emitovan, niti je Novak ikada pominjao bitkoine ili trgovao njima.

Na pomenutom sajtu postoji još nekoliko priča anonimnih državljana Srbije, sa sve njihovim fotografijama, koje su se potom ispostavilo da su lažne!

Prevaranti priče o zaradi od "tri hiljade evra nedeljno" i slične ilustruju fotografijama stranaca sa turističkih sajtova.

Još uvek niko nije reagovao iz Đokovićevog tima, a ovaj izmišljeni intervju sa najboljim teniserom sveta izlazi kao reklama i dok surfujete po internetu!

PROČITAJTE JOŠ: