Novak Đoković
EPA Dave Hunt
Novak Đoković

EPA Dave Hunt

Novak Đoković, Foto: EPA Dave Hunt

Najbolji srpski teniser svih vremena odigrao je prvi meč na novoformiranom ATP Kupu koji se održava u Australiji i posle velike muke pobedio je Kevina Andersona 7:6, 7:6 posle dva veoma nezgodna taj-brejka! 

Još jednom je potvrdio da kada je najbitnije da ima najjaču mentalnu snagu od svih igrača na ATP turu, a u predsezoni se potrudio da dobije i na mišićnoj masi!

Njegov brz napredak je očigledan, o tome najbolje svedoče fotografije dok je igrao za Srbiju na Dejvis kupu i sad što prezentuje svoju naciju na ATP Kupu!

Novak Đoković Dejvis kup

EPA-EFE/FERNANDO VILLAR

Novak Đoković Dejvis kup, Foto: EPA-EFE/FERNANDO VILLAR

Ovako je izgledao  dok je nastupao na Dejvis kupu održanom u Madridu u novembru prošle godine! Tada je Srbija zaustavljena u četvrtfinalu ovog takmičenja od strane Rusa!

Njegov napredak se najviše vidi u gornjem delu tela, rukama, ramenima i grudima!

Novak Đoković

EPA Dave Hunt

Novak Đoković, Foto: EPA Dave Hunt

Ove dve fotografije su sa današnjeg meča protiv Kevina Andersona! Đoković je prepoznatljiv po svojoj fenomenalnoj odbrani, ali i po tome da je veoma "elastičan" što mu omogućava da vrati neke veoma teške poene!

Ovako je Nole izgledao bez majice u Londonu na Vimbldonu!

Đoković , Foto: (AP Photo/Ben Curtis)

Posle prvog seta je morao da promeni majicu, a kamere u Brizbejnu su ga uhvatile!

Šta vi mislite? Da li se slažete da Nole izgleda mišićaviji nego ikad? Hoće li mu dodatni mišići pomoći ili odmoći? Kako je izgledao na prvom meču protiv Andersona? Pišite nam u komentarima!