Rafael Nadal - Stefanos Cicipas
EPA WILL OLIVER
Rafael Nadal - Stefanos Cicipas

EPA WILL OLIVER

Rafael Nadal - Stefanos Cicipas, Foto: EPA WILL OLIVER

Najbolji teniser sveta, Rafael Nadal pobedio je Stefanos Cicipas u tri seta 6:7, 6:4, 6:4 i stvorio je sebi šansu da se plasira u narednu fazu takmičenja!

PROČITAJTE JOŠ:

Prvi set je otišao u taj-brejk posle sigurne igre obojice tenisera koji su na svojim servisima osvajali gemove! U taj-brejku se čekalo do deset gema da neko stigne do prednosti, to je bio Cicipas koji je potom trijumfovao!

Trgnuo se Španac i napao Grka u drugom setu, imao je dve brejk lopte u petom gemu koje nije iskoristio, ali je zato uspeo da mu oduzme deveti gem, pa potom da potvrdi brejk i da izjednači rezultat! 

Stefanos Cicipas

AP Alastair Grant

Stefanos Cicipas, Foto: AP Alastair Grant

Nastavio je Nadal sa dobrom igrom i u trećem setu, primorao je Stefanosa da spašava dve brejk lopte! Opet je morao Grk da brani brejk već pri svom narednom servisu, iako je Nadal dobro igrao Stefanos se svaki put izvukao!

Konačno je uspeo da razbije otpor Cicipasa u devetom gemu, posle par propuštenih brejk lopti, iskoristio je treću u ovom gemu pa potom i završio meč u svoju korist!

Nadalu je potrebno da Danil Medvedev, koji je izgubio šansu za prolaz dalje, savlada Aleksandra Zvereva u meču koji se igra od 21h.

Novak Đoković potišten nakon bitke sa Federerom, u neverici je: "Bio je to važan meč..."

AUTOR: B92/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 14.11.2019. 23:43 Ipak, odmah je digao glavu gore. Novak Đoković, Foto: EPA/Will Oliver Porazom od Rodžera Federera, 6:4, 6:3 Novak Đoković je završio učešće na ATP tur finalu u Londonu. Tako će godinu završiti na drugom mestu ATP liste, dok će Federer sačekati rasplet situacije u grupi "Andre Agasi" da bi saznao ko mu je naredni protivnik.

Ukoliko Rus pobedi Nemca, ljubitelji tenisa će dobiti još jedan spektakularan meč Nadal - Federer!

BONUS VIDEO

Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo