Novak Đoković
(AP Photo/Bernat Armangue)
Novak Đoković

(AP Photo/Bernat Armangue)

Novak Đoković, Foto: (AP Photo/Bernat Armangue)

PROČITAJTE JOŠ:

MERCEDES NASTAVLJA DA DOMINIRA! Povratak na prvo mesto Luisa Hamiltona! (FOTO)

MALO JE 97 POENA! Liverpulovo prokletstvo i dalje traje, Mančester siti je šampion Engleske! (VIDEO)

"ESTRELLA ROJA" Španski novinar je mislio da Đoković nosi crvenu majicu zbog Liverpula, njegov odgovor će vas oduševiti! (VIDEO)

On je na ceremoniji krenuo da priča na španskom jeziku: 

"Dobro veče svima, moraću ipak da pričam na engleskom", rekao je Đoković pa je potom pohvalio rivala:

"Čestitam Stefanosu i njegovom timu. Uzvratiću mu uslugu i reći da si ti definitivno nova zvezda tenisa i svetla budućnost. Jako sam srećan što sam svedok tvoje veličine. Ono što mi se najviše sviđa je tvoja ličnost. Dobro se slažemo, znam tvoju familiju i sećam se kad si bio mnogo manji nego sad. Sad si dosta jači nego tad. Nadam se da ćemo imati još mnogo ovakvih duela", istakao je Đoković.

Novak Đoković

AP Photo/Bernat Armangue

Novak Đoković, Foto: AP Photo/Bernat Armangue

"Želeo bih da se zahvalim svima koji došli. Kao što je rekao Stefanos vi znate tenis. Cenite ovaj turnir i ovakav kvalitet tenisa i značaj ovih tenisera. Mi se divno osećamo ovde kada igramo pred vama i zbog toga ja vam se zahvaljujem. Zahvaljujem i volonterima, organizaciji, sudijama i skupljačima lopti. Ovo je jedan od najlepših gradova na svetu, tako da ne možemo da tražimo više od ovoga".

Na kraju je istakao da je veoma srećan što je osvojio prvu titulu u karijeri sa svojim bratom Markom na mestu trenera, u odsustvu Marjana Vajde.

"Hvala mom timu, mom bratu Marku koji ima ulogu trenera i jako mi je drago što smo zajedno uspeli da pobedimo na prvom turniru u ovoj kombinaciji, kao brat i igrač. Hvala Miljane, Buco, Elena – hvala za podršku", dodao je Novak.