Fani Stipković
Instagram: fanistipkovic
Fani Stipković

Instagram: fanistipkovic

Fani Stipković, Foto: Instagram: fanistipkovic

Novak Đoković igra odlično ove godine na madridskom Mastersu, gde je u petak obezbedio plasman u polufinale. Znate već, Marin Čilić mu je predao meč. Kao najava tog duela bio je intervju koji je Novak dao hrvatskoj novinarki Fani Stipković.

PROČITAJTE JOŠ:

BIĆE SVE SAMO NE LAKO! Težak žreb za Novaka u Rimu - pogledajte ko ga sve izaziva, a evo i kad se sudara sa Nadalom! (FOTO)

OGROMNO IZNENAĐENJE U MADRIDU Federer ŠOKIRAN, Đoković dobio protivnika za finale!

ČILIĆ SE OTROVAO! Novak bez borbe prošao u polufinale Madrida!

- On nije samo najbolji teniser sveta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi preneo poruku ljubavi koju bi trebali imati jedni za druge i kako bi svojim porukama i delima pomogao da ovaj svet postane bolje mesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primer uzornog sportiste i još kvalitetnije osobe - pohvalila se na Instgramu ovim intervjuom, ali i nahvalila Novaka Fani.

U pitanju je novinarka koja je 2015. proglašena za najseksi novinarku sveta, a mnogo se pisalo i o njenoj navodnoj aferi sa Modrićem. u isto vreme kada je fudbaler potpisao za Real i ona se preselila u Madrid tako da se o tome i danas piše u Hrvatskoj.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Smell the sea and feel the sky, let your soul and spirit fly ???? . . . . #fanitv #croatia #dubrovnik #summer

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on Aug 5, 2018 at 9:39am PDT

Jelena nije ljubomorna! Nole, nema frke!

Komentari (1)

baki

11.05.2019 09:32

Od glave pa na dole je san svakog muškarca !!!!