Grigor Dimitrov
Tanjug/AP
Grigor Dimitrov, Foto: Tanjug/AP

Bugarski teniser Grigor Dimitrov nedavno je prekinuo saradnju sa svojim trenerom Danijem Valverduom iz Venecuele.

Pročitajte još:

OPET IH SRUŠIO! ĐOKOVIĆ JEDAN I JEDINI! Ovo što je uradio Novak plasmanom u finale Madrida, nisu nikada ni nadal, ni Federer!

TENIS BOLI GLAVA! Drama, preokreti, dva-taj brejka, ali Novak je u FINALU MADRIDA! Austrijanac se dobro držao, ali nije izdržao! (VIDEO)

"NAPROSTO OSEĆAM DA SU HRVATI MOJI" Opet je potvrdio svoju ljubav prema susednoj zemlji, ovog puta je Novak poručio nešto i onima KOJI SE NE SLAŽU S NJIM

Prema pisanju medija, on već neko vreme pregovara sa Borisom Bekerom, nekadašnjim trenerom Novaka Đokovića, a srpski teniser je uz Nemca u boksu podigao šest puta trofej na Gren Slem turnirima.

Pored Bekera, Dimitrov već neko vreme pregovara sa Andreom Agasijem, koji je bio u njegovom timu na velikim turnirima, međutim on ne želi da bude stalni član kako ne bi bio poprilično razdvojen od porodice.

Boris Beker

EPA/Tatiana Zankovich

Boris Beker, Foto: EPA/Tatiana Zankovich

Valverdu je trener Bugarina bio protekle tri godine, odnosno od jula 2016. i sa njim u stručnom štabu ostvario je svoj najbolji uspeh kada je bio treći teniser ATP liste, ali je problem nastao kada je Dimitrov ispao iz TOP 50.

- Hvala ti za protekle tri godine, Grigore. Uvek ću biti uz tebe, svakog dana - napisao je trener iz Venecuele na svom Tviteru u oproštajnoj poruci Dimitrovu.