Laslo Đere
ALO!/S.M
Laslo Đere

ALO!/S.M

Laslo Đere, Foto: ALO!/S.M

Srpski teniser i 27. teniser sveta, Laslo Đere, je pričao o svojim ciljevima i budućnosti kako tenisa tako i reprezentacije Srbije!

Prva ATP titula u karijeri nekadašnjeg pobednika prestižnog juniorskog Oranž Boula, osvojena na februarskom turniru kategorije 500 u Rio de Žaneiru, katapultirala ga je u prvih 40 na ATP listi, a kasnije pobede su ga zadržale u visokom društvu.

On je otkrio da mu najviše odgovara trava od svih podloga iako to mnogo ljudi nije znalo!

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković, Nadal i Federer

twitter/bet365

Kao glavni cilj je zacrtao ulazak u prvih deset na svetu i jedan Gren slem, a njegova velika želja je osvajanja Dejvis kupa sa reprezentacijom! 

"Ako me selektor bude pozvao, uvek ću biti na raspolaganju. Uvek mi je zadovoljstvo da igram za svoju zemlju i da se borim. Nadam se da ćemo Duci, Filip i ja biti tu još 10-12 godina, imaćemo priliku da osvojimo Dejvis kup. Ako ne ove godine, mislim da imamo dobre izglede da osvojimo u budućnosti. Inspirišemo jedni druge." - rekao je Đere!

On se dotakao i najboljih tenisera u istoriji ovog sporta, napomenuo je da je smena generacija već krenula!

"Smena generacija je na neki način krenula. Neki su se povukli, na primer Ferer. Što se tiče prve trojice, možemo očekivati povlačenje Federera uskoro, ali njih trojica bi mogli još dugo ovako. Nadal, Novak, Rodžer, to je neki drugi nivo tenisa." - iskren je bio srpski teniser.