Huan Martin Del Potro
AP Kirsty Wigglesworth
Huan Martin Del Potro

AP Kirsty Wigglesworth

Huan Martin Del Potro, Foto: AP Kirsty Wigglesworth

Nekada treći teniser sveta Huan Martin del Potro, izjavio je da ne veruje da će po povratku u teren uspeti da se domogne mesta u Top 10 ATP liste. Argentinac je posle pete operacije u karijeri nedavno počeo da trenira, ali je ipak nedavno otkazao učešće na turnirima u Stokholmu i Beču. Del Potro, šampion US Opena 2009. godine, kaže da su silne povrede uzele danak i da mu je sve teže da se vrati u nekadašnju formu.

Milojević ostvario najbolji rezultat u karijeri

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 17.10.2019. 16:56 Mladi srpskio teniser Nikola Milojević plasirao se u četvrtfinale Kremlj kupa u Moskvi, pošto je danas savladao Rusa Alena Avidzbu 7:5, 6:0. Foto: Tanjug Srdjan Stevanovic Milojević je na najbolji način iskoristio šansu koju je kao "laki luzer" dobio posle odustajanja Danila Medvedeva i ostvario najbolji rezultat u karijeri.

"Ne očekujem da posle svih problema koje sam imao ikad više budem u Top 10. Nije lako ponoviti uspehe od ranije, ali nikad se ne zna", izjavio je teniser iz Tendila za argentinske medije.

Dokumentarac Novaka Đokovića o veganstvu oborio svetski rekord! Uz Srbina su Švarceneger, Džeki Čen, Kameron... jedna poruka za muškarce (VIDEO)

AUTOR: Kurir/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 17.10.2019. 14:23 "Ne morate jesti meso da biste bili pravi muškarac." Novak Đoković, Foto: Instagram/djokernole Najbolji teniser sveta Novak Đoković jedan je od producenata u novom dokumentarnom filmu "Oni koje menjaju stvari" (The Game Changers).

Ono što očekuje je da ponovo zaigra, ali nije precizirao kada će se tačno vratiti na teren.

"Osećam da sam i dalje u dobroj formi i da sam zdrav. Stariji sam, ali i dalje mogu da igram dobar tenis, to je moj veliki motiv", poručio je Delpo.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako ga više nema u Top 100, da bi učestvovao na Australijan Openu u Melburnu biće mu potrebna specijalna pozivnica organizatora.

BONUS VIDEO:

Prazan stadion u Viljnusu