Danijel Kolins
EPA,AP
Danijel Kolins

EPA,AP

Danijel Kolins, Foto: EPA,AP

Američka teniserka Danijel Kolins koja je izbačena sa "World Team Tennis" turnira zbog kršenja propisanog protokola se danima krila od kritika, te je bila ugasila sve svoje društvene mreže, iako je bila najglasnija na njima kada je bilo "popularno" kritikovati Novaka Đokovića!

Daniel Kolins

instagram printscreen

Daniel Kolins, Foto: instagram printscreen

“Otpustili smo Kolins pošto je prekršila pravila vezana za koronavirus i napustila mesto turnira i saveznu državu Zapadnu Vidržiniju. Protokoli koje imamo su jasno predstavljeni svim učesnicima i njihov cilj je da obezbedi sigurnost i zdravlje svih igrača, trenera i svakog člana osoblja na WTT”, stoji u saopštenju organizatora turnira.

Kada je kritikovala Srbina , Kolins je rekla da je Novak sebičan i da je njemu lako kada je zaradio 150 miliona dolara, dodala je kako US open želi da se održi sa strogim merama kako bi se svi osećali sigurno.

"Izvinjavam se saigračicama, navijačima i organizatorima što je došlo do nesporazuma. Pravilo zbog kojeg sam eliminisana s turnira je uvedeno sredinom takmičenja i koje nisam znala kada sam napustila kompleks. Nikada ne bih namerno prekršila pravilo i volela bih kada bih svi kritičari prvo sagledali sve činjenice, pa tek onda sudili", rekla je Kolins za "Njujork Tajms", te je dodala:

"Mislim da nisam prekršila nikakvo pravilo, a ne vidim ni kakve sve ovo veze ima sa mojim komentarima vezanim za US Open. Potpisala sam protokol o ponašanju tokom turnira, ali na njemu nije bilo nikakvog upozorenja o napuštanju hotela"

Nema šta! Licemerno od strane ove Amerikanke!

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Bane

24.07.2020 08:37

Američka stoka.