Igrači Partizana
Foto: FK Partizan
Igrači Partizana

Foto: FK Partizan

Igrači Partizana, Foto: Foto: FK Partizan

Posle trenera Aleksandra Stanojevića, u Humsku bi mogao da se vrati i bivši fudbaler Partizana, Miloš Jojić (28)!

Prema pisanju portala Telegraf, sada iskusni vezista je u pregovorima sa crno-belima i Partizan uveliko radi na njegovom povratku.

"Operacija nije i neće biti nimalo laka, jer Jojić ima važeći ugovor sa Bašakšehirom još godinu dana i veoma visoka primanja od preko milion evra, samo na konto plate", objašnjeno je u tekstu.

Ipak, crno-beli se uzdaju u to da turski klub prethodne dve sezone praktično nije ni koristio Jojića (odigrao samo 14 utakmica, dao gol), pa ga je slao i na pozajmicu u austrijski klub Volfsberger.

Miloš Jojić

Alo/Miloš Topalović

Miloš Jojić, Foto: Alo/Miloš Topalović

Jojić je ponikao u Partizanu, u koji je stigao sa 11 godina, dao gol za titulu protiv Zvezde 2013, a potom otišao u Borusiju Dortmund na poziv Jirgena Klopa. Nakon toga je tri godine bio član Kelna, a onda je 2018. prihvatio poziv iz Turske.

U dresu reprezentacije odigrao je pet mečeva i dao gol, a njegov povratak svakako bi ojačao vezni red ekipe Aleksandra Stanojevića.

Sa novim-starim trenerom crno-belih se 2012. mimoišao u prvom timu, jer je debitovao tog septembra (i to golom, kao i u Dortmundu), a sada bi mogla da se stvori situacija da zajedno rade u klubu u kojem su obojica bili i đaci i prvotimci.

PROČITAJTE JOŠ: