Novak Đoković i Zoran Cvijanović
N. Vujanović
Novak Đoković i Zoran Cvijanović

N. Vujanović

Novak Đoković i Zoran Cvijanović, Foto: N. Vujanović

Novak Đoković ponovo uživa u srpskoj prestonici u druženju s porodicom, ali svakodnevno i održava formu svestan da je pred njim ozbiljan izazov u nastojanju da sustigne Rodžera Federera po broju nedelja na poziciji broj jedan. Nole je juče započeo 278. nedelju na vrhu ATP liste, dok je Švajcarac na tom mestu bio 310 nedelja.

Novak Đoković i Zoran Cvijanović

N. Vujanović

Zoran Cvijanović, Foto: N. Vujanović

 

Među brojnim fanovima koji su prokljuvili kada će Đoković održati trening u Teniskom centru „Novak“ na „25. maju“ juče se našao i poznati glumac Zoran Cvijanović, koji je na kraju dobio Noletov zeleni kačket sa autogramom. Treningu je prisustvovao i legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević, kao i ostali članovi stručnog štaba.

Naš as, inače, danas izlazi pred srpske novinare kako bi izneo kakvi su mu planovi za prvi deo sezone.

Nole od šeika dobio „zlatnu vizu“

Čitav svet se žestoko bori kako bi na neki način prisvojio Novaka Đokovića. Tako je Mohamed bin Rašid, šeik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (predsednik vlade i prvi čovek Dubaija), doneo odluku da naš teniser dobije „zlatnu vizu“, na osnovu koje neće kao ostali imati pravo ulaska u UAE samo na 30 dana, već kad god poželi! Istu vizu dobilo je još oko 400 investitora i poslovnih ljudi, kao i fudbaler Kristijano Ronaldo.