Novak Đoković
AP Photo/Tim Ireland
Novak Đoković

AP Photo/Tim Ireland

Novak Đoković, Foto: AP Photo/Tim Ireland

Španski teniser doneo je odluku da propusti ceo deo sezone koji se igra u Aziji.

PROČITAJTE JOŠ:

To znači da će aktuelni šmpion US Opena pauzirati od takmičarskih turnira punih mesec i po dana.

Osvajač 19 Gren Slem turnira ovog vikenda ima obaveze u Lejver kupu u Ženevi, a onda ga očekuje venčanje 19. oktobra. Na teren se vraća tek na Mastersu u Parizu, koji je počinje 26. oktobra.

Đoković ispred sebe nema nimalo lak zadatak na putu ka odbrani prvog mesto. Prošle godine je prvi teniser sveta odigrao dobro ovaj deo sezone i izgubio u finalima Pariza i Londonda, a u Šangaju uzeo titulu, i moraće da odbrani te bodove kako ga Nadal ne bi prestigao.

Ali ukoliko ostane do kraja sezone na prvom mestu, Novak će gotovo izvesno biti prvi do početka Vimbldona i time oboriti rekod Federera po broju nedelja provednih na vrhu ATP liste (310).

Društvene mreže se zapalile ovom HOT fotkom čuvene teniserke! U gaćicama i mokroj majici uputila poruku HRVATIMA! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 20.09.2019. 08:57 Nekada jedna od najboljih teniserki sveta u veoma izazovnom izdanju. Jelena Dokić, Foto: Printscreen Instagram / dokic_je Bivša srpska teniserka Jelena Dokić u poslednje vreme ostavlja bez daha. Nekada 3. teniserka sveta imala je ozbiljnih problema sa viškom kilograma i borba sa kilažom joj je predstavljala ozbiljan problem.

Španac posle US Opena prošle godine nije uzeo ništa, jer zbog povrede kolena nije ni igrao.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana