Danil Medvedev - Stefanos Cicipas
AP Kirsty Wigglesworth
Danil Medvedev - Stefanos Cicipas

AP Kirsty Wigglesworth

Danil Medvedev - Stefanos Cicipas, Foto: AP Kirsty Wigglesworth

Grčki teniser Stefanos Cicipasa pobedio je četvrtog tenisera sveta Danila Medvedeva, prvi put posle pet vezanih poraza!

PROČITAJTE JOŠ:

"Ova pobeda mi mnogo znači. Više nego mnoge prethodne. Za njom sam žudeo dugo vremena i sjajno je što je došla u ovom momentu. On je težak protivnik, ne daje vam mnogo šansi. Ponosan sam na sebe kako sam izneo situaciju danas i što sam pokazao da sam bolji. Znam da ćemo igrati još mnogo mečeva" - rekao je Cicipas.

Njih dvojica se smatraju naslednicima "velike trojke",  a njihovo rivalstvo može da se okarakteriše kao napeto, neki bi rekli da se i ne vole!

"To je jaka izjava. Nikada nisam rekao da ga ne volim. Zbog čega ste pomislili da je to tako? Dobro, stoji da nemamo najbolji mogući odnos, ali ako mislite na situaciju u Majamiju, nemam problem da govorim o tome. On je tražio izvinjenje zbog dodira loptice sa mrežom, a ja sam to prevideo i zbog toga mu se nisam izvinio" - rekao je Grk.

Jedino on može da zaustavi Srbina! Obradović otkrio nove detalje o prijateljstvu Federera i Đokovića! Ovo je najveći problem "nove generacije"! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 11.11.2019. 19:05 - 11.11.2019. 19:16 Obradović je siguran u to da će Đoković da osvoji završni masters u Londonu! Dejan Kojić i Obradović, Foto: printscreen Novak Đoković se nalazi u Londonu gde učestvuje na završnom turnir, na kom ima šansu da se vrati na prvo mesto ATP liste ukoliko trijumfuje na tom takmičenju!

Na kraju je dobio pitanje sa kojim igračem iz velike trojke mu je najteže da igra, s obzirom da je svu trojicu pobeđivao.

"Teško pitanje, ali verujem da bi vam većina igrača odgovorila da je u pitanju Rafael Nadal. Slažem se sa tim" - smatra Cicipas.

Grk se nalazi u grupi sa Špancem koji prvi meč igra sa braniocem trofeja Zverevim!

VEST DANA:

BONUS VIDEO

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana