Dušan Lajović
EPA/Tatyana Zenkovich
Dušan Lajović

EPA/Tatyana Zenkovich

Dušan Lajović, Foto: EPA/Tatyana Zenkovich

Dušan Lajović i njegov dubl partner Albert Ramos Vinjolas eliminisani su u prvom kolu turnira u Bazelu od meksičko - pakistanskog dubla Gonzales – Kureši 2:0 po setovima je bilo 6:3 i 6:4. 

Kanađanin tvrdi da nije tako daleko dan kada će se ovo desiti!

AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.10.2019. 17:38 Šapovalov je do prvenca u karijeri došao pobedom u finalu Stokholma nad Filipom Krajinovićem. Denis Šapovalov, Foto: EPA/Ritchie Tongo Šampion turnira u Stokholmu, Kanađanin Denis Šapovalov smatra da se polako bliži dan kada će mladi igrači svrgnuti sa trona članove takozvane "velike trojke".

Meksičko - pakistanski par je u četvrtom gemu prvog seta napravio odlučujući brejk, poveo sa 3:1 i bez većih problema osvojio prvi set rezultatom 6:3.

Đoković na krovu sveta još samo ovu nedelju!

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 21.10.2019. 14:00 Ali, nije isključeno da će se Novak ponovo vratiti. Novak Đoković, Foto: AP Photo/Andy Wong Srpski teniser Novak Ðoković i dalje je na čelu ATP liste sa 320 bodova više od drugo plasiranog Španca Rafaela Nadala.

U drugom setu, situacija je bila vrlo slična, iako je srpsko - španski par napravio brejk u prvom gemu, dopustili su protivniku još dva, pa su rezultatom 6:4 osvojili drugi set, a samim tim i meč i zasluženo prošli u drugo kolo.

PROČITAJTE JOŠ:

Lajović će nastaviti turnir u Bazelu u pojedinačnoj konkurenciji, a protivnik u prvom kolu biće mu Radu Albot iz Moldavije. Ukoliko eliminipe tenisera iz Moldavije, Lajović će u drugom kolu igrati najverovetnije protiv miljenika domaće publike Rodžera Federera koji najpre mora da savlada Gojovčuka. Nagradni fond turnira iznosi 2.2 miliona evra.

BONUS VIDEO:

Srpski reprezentativci pred put za Litvaniju