Serena Vilijams
EPA-EFE/ANDY RAIN EDITORIAL
Serena Vilijams

EPA-EFE/ANDY RAIN EDITORIAL

Serena Vilijams, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN EDITORIAL

* Serena Vilijams pored singl igra i u dubl konkurenciji sa Endi Marejom na Vimbldonu!

* Prošle godine je napravala skandal u finalu US opena protiv Naomi Osake

* Osvojila je 23 Grend slem trofeja

Serena Vilijams je dovela organizatore Vimbldona u situaciji u kakvoj do sada nikad nisu bili!

Amerikanka se u petak pre početka turnira sa njenom sestrom Venus pripremala na terenu broj 15, a prema pisanju Daily Mail-a koji je i objavio eksluzivne fotografije , Serena nije nikako mogla da našteluje svoj razoran udarac i veoma je bila uznemirena!

U jednom trenutku je viknula i četiri puta raspalila reketom u travu da bi ga na kaju slomila. Bacila je reket pored klupe, pokupila svoje stvari i ljutito izašla sa terena! 

Udarci koje je uputila terenu su drastično odštetili travnatu podlugu koja je bila savršeno pripremljena za početak turnira, a skupljači loptica su morali da pokupe delove njenog reketa.

"Takve kazne se donesu istog dana, ali u ovom slučaju smo dugo odlučivali jer sa na Vimbldonu ovako nešto nikad nije dogodilo da neko ošteti teren na treningu. Pošto je reč o vrlo poznatoj i velikoj teniserki, želeli smo prikupiti što je više moguće dokaza, fotografija i snimaka, kako bismo ispravno odlučili" - citirao je "Daily Mail" svog izvora iz "All England Club".

Fotograf "Daily Maila" je zabeležio Serenine izlive besa:

"Bilo je jasno da joj ne ide i da ne uživa! Mučila se da spoji par udarca i u jednom trenutku je pukla. Raspalila je reketom u teren, a on se slomio nakon što je Serena njime nastavila udarati po travi" - rekao je fotograf

"Iskreno, na to sam potpuno zaboravila. Sećam se samo da sam bacila reket", kratko je prokomentarisla Vilijams nakon pobjede protiv Alison Riske u utorak.

"Daily Mail" je objavio da se Amerikanka pismom izvinula organizatorima, ali da je to nije spasilo od kazne.

Sereni to nije prva kazna na Grend slamovima. Pre tri godine je na Vimbldonu kažnjena zbog razbijanja reketa u 2. kolu protiv Kristine Mekhejl, a prošle godine je nakon legendarne svađe sa sudijom Albertom Ramosom na US Openu dobila 13.000 dolara kazne.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: 

Noletova žurka posle pobede na Vimbldonu!