Fejsbuk snima film o Đokoviću
Jelena Ivanović
Novak Đoković

Jelena Ivanović

Novak Đoković, Foto: Jelena Ivanović

Fejsbuk na Kopaoniku snima zanimljiv dokumentarac o Novaku Đokoviću, a glavni kadrovi napravljeni su na „Drugarijadi“, sedmoj po redu, koju organizuje Fondacija najboljeg tenisera sveta.

PROČITAJTE JOŠ:

Višečlana ekipa je stigla iz Velike Britanije, sa brojnom opremom, bogatim iskustvom i željom da našeg šampiona, njegovu suprugu i Fondaciju predstave celom svetu na lep i zanimljiv način.

Jelena Đoković

Jelena Ivanović

Dobar deo filma je posvećen Jeleni Đoković, Foto: Jelena Ivanović

Đoković prva zvezda

Britanci su stalni saradnici Fejsbuka na brojnim projektima širom sveta.

- Snimamo mnogo u Evropi, kao i preko mora, u Americi. Ima tu dobrih projekata. Novak je najveće ime dosad, ali smo snimali priču i sa Entonijem Džošuom, koji je veliki u svetu boksa, zatim s plivačicom Eli Simons, učesnicom Paraolimpijskih igara, i drugim poznatim ljudima - kaže Tom Peri.

Na čelu njihovog tima, koji čine producent, zvučni operator, kamermani i asistenti, jeste Tom Peri iz Londona, ispred kompanije „Film farmers“, koju je Fejsbuk angažovao za ovu priliku, a njegov prvi saradnik je Sem Klejson iz Sautemptona.

- Naš tim i nije toliko veliki jer smo ovako fleksibilniji, pa možemo brže i lakše da napravimo snimke. Pravimo film od nekoliko minuta, s fokusom na dobrotvornim aktivnostima najboljeg tenisera na planeti. S tim zadatkom proveli smo nekoliko divnih dana u Brzeću, snimajući aktivnosti Fondacije „Novak Đoković“. Sve je proteklo vrlo dobro i glatko. Korisnici FB mreže će moći da vide materijal krajem oktobra, ili do kraja godine najkasnije - ističu Britanci.

Fejsbuk snima film o Đokoviću

Jelena Ivanović

Ekipa koja snima film o Novaku Đokoviću, Foto: Jelena Ivanović

Đoković ih je oduševio profesionalizmom, strpljenjem i odnosom prema mališanima, koje je ugostio na kampu prijateljstva.

- Definitivno ću odsad pa nadalje navijati za njega kada budem gledao tenis. Novak je vrlo fin, opušten, prijatan, i sve što smo ga zamolili da uradi, činio je s lakoćom - ističe Tom.

Švajcarac je krajnje iznenađen Đokovićem - ispričao događaj 5 minuta pred meč! "Nije ovo boks..."

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 19.09.2019. 16:56 - 19.09.2019. 17:03 Federer je otkrio svoja iskustva sa Đokovićem i Rafaelom Nadalom. Rodžer Federer , Foto: Printscreen Youtube/US Open Tenn Rodžer Federer pričao je o tome kako je bilo igrati rame uz rame sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom. Federer je tokom Lejver kupa 2017.

Članovi tima iz Londona su prvi put u Srbiji i, kako kažu, nisu očekivali ovako lepu prirodu, a i ljudi su ih oduševili svojim gostoprimstvom.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana