Britanci opet napali Đokovića! Tvrde da je zbog njega mogao da se otkaže Australijan open!
alo.rs
Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Nije mnogo prošlo od poslednjeg napada Britanaca na našeg Novaka Đokovića. Tako su iskoristili priliku da se pre početka nove sezone i Australijan opena još jednom dotaknu najboljeg tenisera na svetu. Naime, stanovnici hotela u Melburnu nisu zadovoljni što će teniseri biti smešteni u njihovoj zgradi tokom karantina, a "Tajms" je za to okrivio upravo Noleta.

Melburn očekuje dolazak od oko 1.270 ljudi za 48 sati narednog vikenda, jer će tada doći večina tenisera i teniserki koji učestvuju na Australijan openu. "Tajms" navodi i da australijsku vladu nije bilo lako nagovoriti da dopusti održavanje grend slema, a da je problem napravio upravo Adrija tur koji je tokom leta održan u Beogradu.

Problem je nastao jer su teniseri u Beogradu bili u provodu i ponašali se kao da je sve normalno. To se nije dopalo Australijancima, koji su u državi Viktoriji uspela da sprovede striktni tromesečni karantin, posle kojeg je doživela 61 dan bez zaraženih osoba i postojala je šansa da turnir zapravo i ne bude održan.

PROČITAJTE JOŠ: