Branimir Nestorović, Novak Đoković
Printscreen/Jelena Ivanović
Branimir Nestorović, Novak Đoković

Printscreen/Jelena Ivanović

Branimir Nestorović, Novak Đoković, Foto: Printscreen/Jelena Ivanović

"On je uzoran sportista, koji se uvek trudi da pomogne. Znate li koliko košta da se pojavi zastava u programu? To je reklama. Mislim da sekund košta milion dolara. On je uzoran čovek koji uvek pomaže i sada je pomogao, ne samo nama, nego i drugima. I ne hvali se time. Sva sanitetska kola na Kosovu su donacija Novaka Đokovića. Daje, ne traži publicitet. Nije od onih koji da nešto, pa se slika do besvesti. Normalan je dečko, lepo vaspitan. Pozitivan lik, ne vidim razloga da ga Srbi napadaju", kazao je za Informer.rs Nestorović.

Srbi ne mogu da mu oproste što ne jede meso i ćevape.

"Nije problem meso i ćevapi, težak period je iza njega, bio je povređen, sam je sebe tražio. Kada se našao, njega više niko ne može da pobedi. Kada je isplivao iz te krize. On je sad mentalno čvrst kada počne ponovo da se igra neka je Bog upomoć njegovim rivalima. On je nepobediva mašina, on će sigurno biti najuspešniji, već sada je, ali neka osvoji još tih nekoliko grend slemova."

Novak je otkrio da ne jede 16 sati, što je začudilo javnost. Nestorović je objasnio zašto takav način ishrane odgovara prvom teniseru sveta.

"Njemu ne trebaju proteini, ne trebaju mu mišići, koji traže šećer i dosta belančevina. Za mišićnu izdržljivost koja je njemu potrebna takva vrsta dijete je idealna", objasnio je Nestorović.

Komentari (3)

Bane

17.05.2020 08:32

Doktore, vrlo dobro znaš zašto ga napadaju! Zbog lude Jelene i ne vidim razlog da se praviš naivan. Zbog nje i satanističkog propovedanja,

sara

17.05.2020 10:41

Pa napadaju ga stranc, jer su ljubomorni njegovom uspehu, a i pojedinci iz Srbije, kao Vesna Pešić, propala ličnost!!!. Srbija ga voli i ponosi se s njim!.

maeko

17.05.2020 16:18

to nisu srbi I ljudi to su djilasovci