Novak Đoković
twitter/ByJoeFleming
Novak Đoković

twitter/ByJoeFleming

Novak Đoković, Foto: twitter/ByJoeFleming

* Novinar je bio bahat prošlog puta kada su se sreli

* US Open počinje 26. avgusta

* Brani titulu osvojenu prošle godine

Na Vimbldonu, američki novinar Bil Simons je napravio scenu pošto je zahtevao odgovore od Novaka Đokovića u slučaju "Gimelstob", a najbolji teniser sveta mu je odgovorio da mora da pročita celu priču da bi znao sve detalje.

"Više nikada neću izgubiti od te male ku*ke!" Serena mrzi Mašu, a kako i ne bi kad joj je preotela titulu ali i muškarca! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 24.08.2019. 09:47 On se najpre zabavljao sa Serenom, a onda i sa Šarapovom. Serena Vilijams i Marija Šarapova, Foto: twitter/indiatvnews * Šarapova je Sereni nanela jedan od najtežih poraza u karijeri, 2004. u finalu Vimbldona.

Srpski teniser mu je ispunio želju i Simons sada ima priliku da na domaćem terenu sasluša Novaka u Njujorku!

„Jesam, pročitao sam što sam rekao da ću pročitati. Džastin je preuzeo odgovornost za sve što se dogodilo te noći. Prihvatio je da se sam nosi sa tim. Očigledno u njegovom privatnom životu ima dosta toga čime treba da se pozabavi. To je sve. On nije deo ATP političkog sistema u ovom trenutnu i mislim da je za sve nas to najbolje. Šta budući dani nose njemu i nama, to ne znamo, ali i dalje sam u kontakttu sa njim, čujemo se. Pokušaće da se izbori sa celom situacijom na najbolji mogući način. Želim mu sve najbolje. Nažalost, to se dogodilo, kao što sam rekao na Vimbldonu, on je za nas igrače bio velika prednost. Dakle, pročitao sam to što ste želeli da pročitam i to je sve. Nemam daljih komentara o tome“, rekao je Đoković.

Zanimalo ga je zašto ima različite rezultate u nekoliko poslednjih godina u odnosu na Federerera, u Njujorku

„Mislim da ne postoji takva stvar kao što je sreća u tenisu. Lično, imao sam dosta uspeha na ovim terenima, posebno na Artur Ešu, uz to nisam izgubio mnogo mečeva u karijeri kada igram u večernjem terminu. Zaista uživam u toj glasnoj atmosferi na terenu što je krajnje suprotno recimo Vimbldonu, osim što se tiče onog poslednjeg, finalnog meča! Morate to da prihvatite, da se prilagodite, da prigrlite te stvari, ja sam to uradio jer smatram da je dobro da imamo raznovrsnu atmosferu na centralnim terenima na ova četiri slema. Unikatni su, to su najveći događaji u našem sportu“, smatra Đoković.

Najavio povratak na teren, ponovo ćemo gledati duele između najboljeg i "nežnog diva"! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 24.08.2019. 08:16 Oporavlja se od povrede Huan Martin del Potro, Foto: EPA/Daniel Murphy * On je prošle godine igrao finale US Opena protiv Novaka * Izgubio je sa 6:3, 7:6, 6:3 * 2009.

Mnogi će prepričavati legendarno finalE na Vimbldonu, a posebno Nole svojim unucima!

„Finale je u top dva meča koje sam ikad igrao. Drugi meč je finale sa Nadalom na Australijan Openu kad smo igrali bezmalo šest sati. Ta dva meča nešto su posebno u mojoj karijeri. I dalje imam povremene vizije tih momenata iz Melburna, čak i posle toliko godina, i naravno želeo bih ovog finala sa Rodžerom na Vimbldonu da ga se sećam dugo godina. Istovremeno, ovaj sport može biti pomalo surov, kada uživate ili slavite svoj uspeh, nemate taj luksuz vremena da se osvrćete na nešto jer sezona ide dalje. Svega nekoliko nedelja kasnije morao sam da se vratim i takmičim, na betonu u Sinsinatiju i sad ovde. Jednog dana kada malo usporim sa turnirima, imaću vremena da se osvrnem na sve i prisetim se svega. Kad ste u turniru, teško je vraćati se unazad, mada ću uvek imati te pozitivne emocije, to samopouzdanje, tu motivaciju. Sve te to inspiriše da ideš dalje i pišeš nove stranice istorije. Istovremeno, treba čvrsto ostati na zemlji“, jasan je Đoković.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO